De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

De 4 beste iOS-apps in de App Store van week 36 – 2019

Michel van 't Klaphek
8 september 2019, 16:04
3 min leestijd
De 4 beste iOS-apps in de App Store van week 36 – 2019

Het is weer zondag en dat betekent dat er een vers app-overzicht voor je klaarstaat! Deze nieuwe apps, games en updates kun je volgens ons beter niet missen. Dit zijn de leukste iOS-apps van deze week.

Lees verder na de advertentie.

De 4 beste iOS-apps van deze week

De App Store draait iedere week overuren om alle nieuwe apps, updates en games een plekje te geven. Hier merk je waarschijnlijk weinig van, want de meeste apps zijn het downloaden niet waard. iPhoned neemt je bij de hand en licht de beste, meest interessante en leukste iOS-apps van deze week uit.

1. Bunq

Zowel ABN AMRO, Rabobank als Bunq hebben Apple Pay-ondersteuning aangekondigd. Klanten van Bunq kunnen de betaaldienst nu al instellen, maar gebruikers van ABN AMRO en Rabobank moeten nog even wachten.

Nadat ING de eerste Nederlandse bank was die Apple Pay ondersteunde, werd het een tijdje stil. ABN AMRO, Bunq en Rabobank doorbreken afgelopen week deze stilte met de aankondiging dat Apple Pay er spoedig aankomt. Check ons artikel om te lezen hoe je een Bunq-betaalpas aan de Wallet-app koppelt.

bunq

bunq

Gratis via App Store

2. Widower’s Sky

Wanneer je elementen van een platformer, puzzel- en survival-game combineert krijg je Widower’s Sky. In deze topdown-game volg je de reis van een vader en zoon die na het overlijden van hun dochter en moeder op zoek gaan naar een nieuw onderkomen. Het verhaal is net zoals een boek opgedeeld in hoofdstukken.

Terwijl jij een weg baant door de innemende wereld kom je erachter wat er precies is voorgevallen. Het epos bereikt zijn climax wanneer de twee verhaallijnen, die centraal staan in de game, samenkomen. Widower’s Sky kwam al in juli uit, maar heeft afgelopen week een ingrijpende update gehad, waardoor de game veel beter speelbaar is.

Widower's Sky

Michael Warren

€ 0,99 via App Store

3. Friends 25

“How you doin’?”. Dit jaar viert de iconische comedyserie Friends zijn 25-jarig bestaan en ter ere daarvan is er een speciale app uitgekomen. Fans van het eerste uur kunnen hun kennis testen aan de hand van een trivia-quiz en er zo achter komen hoeveel ze daadwerkelijk weten van Rachel, Joey, Monica, Chandler, Phoebe of Ross.

Daarnaast zit de gratis app boordevol andere functies, waaronder een ar-filter. Hierdoor kun je grappige stickers toevoegen aan foto’s, door bijvoorbeeld Monica op je schouder te plaatsen. Ook heeft de app een heus kookboek, zodat je de recepten uit de serie zelf kunt namaken.

Friends 25

Warner Bros.

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

4. Gmail

Gmail heeft deze week een kleine, maar belangrijke update gekregen. Voortaan kun je namelijk externe afbeeldingen in mails blokkeren. Hiermee maak je het bedrijven die jou op deze manier willen volgen een stuk lastiger. Sommige websites voegen namelijk stukjes code toe aan plaatjes, zodat ze kunnen zien of je de mail hebt geopend.

Zodra je de nieuwe functie hebt aangezet wordt voortaan eerst toestemming gevraagd om afbeeldingen te laten zien. De blocker is via het instellingenmenu aan de rechterkant aan te zetten. Vooralsnog is de nieuwe functie alleen te gebruiken in combinatie met persoonlijke Gmail-accounts.

Gmail - E-mail van Google

Google LLC

Gratis via App Store

Meer apps en games

Iedere maand selecteert iPhoned de beste spellen uit de App Store. Neem een kijkje in ons overzicht met de beste iOS-games van augustus 2019. Ook kun je je iPhone of iPad natuurlijk gebruiken om nieuwe vaardigheden te krijgen. Check hiervoor het overzicht met beste leer-apps.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen