De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

De 5 leukste iOS-apps in de App Store van week 36 – 2017

Rick van der Veer
10 september 2017, 16:24
3 min leestijd
De 5 leukste iOS-apps in de App Store van week 36 – 2017

De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 36 vind je hier.

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De App Store draait iedere week overuren om de oneindige stroom aan nieuwe apps en updates te verwerken. Hier merk je echter weinig van, omdat slechts een klein deel ervan de moeite van het installeren waard is. Als je iPhone, iPad of iPod touch wel wat nieuwe apps kan gebruiken, ben je hier aan het goede adres.

1. Streaks Workout

Apple heeft de fitness-app Streaks Workout deze week tot App van de Week verklaard. Deze helpt je met het vinden en bijhouden van de perfecte workouts voor jouw tijdschema. Zodra je Streaks Workout opent kies je hoe lang je wil trainen. Dit varieert van snelle oefeningen van 6 minuten, tot aan langere workouts die een half uur duren. Daarna kies je welke oefeningen je wil doen, waarbij je aan kunt geven of er oefeningen zijn die je niet wil doen.

Het fijne aan Streaks Workout is dat je voor de oefeningen uit de app geen dure apparaten nodig hebt, alleen een vloer (met misschien een matje) en wat tijd. Alles wat je traint doe je namelijk met je eigen lichaamsgewicht of de zwaartekracht.

Download Streaks Workout in de App Store (gratis)

Streaks Workout

Crunchy Bagel

€ 3,99 via App Store

2. Rabobank

Vanaf vandaag wordt het voor mensen met een rekening bij Rabobank een stuk lastiger om geld naar de verkeerde persoon over te maken. Aan internetbankieren en apps van de Nederlandse bank is een naamcontrole toegevoegd. Voor de nieuwe functie hoeft geen update van de app gedownload te worden. Gebruikers krijgen na het openen van de Rabobank-app vanzelf een melding waarin de verandering wordt uitgelegd.

De Rabobank is de eerste Nederlandse bank die deze extra check invoert. Ook andere banken zijn voornemens om de functie door te voeren, maar wanneer is nog onbekend.

Download de Rabo Bankieren-app in de App Store (gratis)

Rabobank

Rabobank Nederland

Gratis via App Store

3. Telegram

Chat-app Telegram onderscheidt zich voortaan nog meer van concurrent WhatsApp. De nieuwste update bouwt volledig voort op de functies die de andere populaire chat-app niet heeft. Eén van de handigste is het uitbouwen van de @-knop, die je nu kunt gebruiken om nieuwe vermeldingen snel te vinden. Daarnaast heeft Telegram van het moment gebruikgemaakt om de fotobewerking in de app uit te bouwen.

Ook de groepsgesprekken is de chat-app niet vergeten. Zo kun je nu volledige stickerbundels aan een gesprek toevoegen, die vervolgens door alle leden gebruikt kunnen worden. Tot slot kunnen fans van livestreamdienst Twitch voortaan volledige uitzendingen in de app volgen.

Download Telegram in de App Store (gratis)

Telegram Messenger

Telegram FZ-LLC

Gratis via App Store

4. Letterboxd

Letterboxd is een populaire website voor filmliefhebbers waarmee je bijhoudt welke films je allemaal hebt gezien. Deze sociale filmsite laat gebruikers hun watchlist opstellen, beoordelingen en reviews toekennen aan films en andere mensen volgen.

Letterboxd is zonder account te gebruiken, zodat je een overzicht krijgt van populaire films, lijstjes en reviews die zijn geplaatst. Het is echter leuker om een account aan te maken, zodat je de app kunt gebruiken als kijklijst en makkelijker in contact komt met vrienden en andere gebruikers. Heb je dit gedaan, dan zie je een soort tijdlijn met alle activiteit van de mensen die je volgt.

Download Letterboxd in de App Store (gratis)

Letterboxd

Letterboxd

Gratis via App Store

5. iPhoned

Onze eigen app heeft weer een grote update gekregen. Als je de app open hebt terwijl er een nieuw bericht verschijnt, werkt de app deze automatisch bij. Ook hebben we de notificaties die de app je biedt voor nieuwe berichten een stuk mooier gemaakt.

Daarnaast kun je nu met de app meedoen aan onze iPhone 8-winactie! Download de app snel via onderstaande link, om kans te maken op de gloednieuwe iPhone 8.

Download de iPhoned-app in de App Store (gratis)

IP

BigSpark B.V.

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen