De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 35 – 2019

Lars Paijmans
1 september 2019, 15:57
3 min leestijd
De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 35 – 2019

Het is weer zondag en dat betekent dat er een vers app-overzicht voor je klaarstaat! Deze nieuwe apps, games en updates kun je volgens ons beter niet missen. Dit zijn de leukste iOS-apps van deze week.

Lees verder na de advertentie.

De 4 leukste iOS-apps op een rijtje

Iedere week draait de App Store overuren om alle nieuwe apps, updates en games een plekje te geven. Hier merk je waarschijnlijk van, want slechts een klein deel is de moeite van het installeren waard. Zie je door alle bomen het bos niet meer? Laat je dan inspireren met dit overzicht van iOS-apps die het downloaden waard zijn.

Microsoft Outlook

Goed nieuws voor Microsoft Office-gebruikers die in de avonduren nog aan het werk zijn: alle Office-apps voor iOS krijgen een donkere modus, te beginnen met Outlook. Naar verwachting kunnen we iOS 13 en iPadOS in september installeren, met als grootste visuele verbetering de introductie van een donkere modus. Deze steekt alle menu’s van iOS in een donker jasje en schakelt automatisch de donkere modus van iOS-apps in, als de ontwikkelaar deze ondersteunt.

Vanaf nu mogen we ook de Office-apps van Microsoft aan deze lijst toevoegen, wat het bedrijf met een stijlvolle trailer heeft aangekondigd. Microsoft belooft alle Office-apps voor iOS een donkere modus te geven, voordat iOS 13 in de loop van september verschijnt. Ook de webversie van Office krijgt een dergelijke schakelaar, wat goed nieuws is voor Mac- en iPadOS-gebruikers die ook in hun browser aan hun documenten kunnen werken.

Microsoft Outlook

Microsoft Corporation

Gratis via App Store

Neuralcam

Foto’s maken in het donker is niet het sterkste punt van de iPhone-camera. Daarom komt Neuralcam je uit de brand helpen met een app die speciaal gemaakt is om fotografie in het donker te verbeteren. Zodra jij een foto afdrukt maakt Neuralcam meerdere foto’s tegelijk en gebruikt al het licht om hier een perfecte foto van te maken. Houd je camera dus wel goed stil, anders krijg je een bewogen resultaat. Gebruik deze foto-app niet overdag, maar alleen in donkere ruimtes of in de avonduren. De app is vanaf nu beschikbaar en heeft een eenmalige aankoopprijs van 3,49 euro.

NeuralCam: Night Mode & ProCam

Neural Cam SRL

€ 4,99 via App Store

Dead Cells

Dead Cells werd bekend op spelcomputers, maar gaat nu ook in de App Store ongetwijfeld een hoge plaats in de ranglijsten claimen. Dead Cells is een game waarin je iedere keer als je het game over scherm ziet helemaal opnieuw begint. Maar door iedere keer upgrades en nieuwe wapens vrij te spelen merk je dat je steeds sterker wordt. Zo kom je steeds een beetje verder en worden die lastige eindbazen steeds wat gemakkelijker. Door het bieden van verschillende paden zorgt de game ervoor dat het niet saai wordt en je met gemak uren en uren kunt verliezen in de wereld van Dead Cells. Een aanrader.

Dead Cells

Playdigious

€ 8,99 via App Store

Google Maps

Google Maps heeft een nieuwe functie die bijna gemaakt lijkt te zijn voor een fietsland als Nederland. Voortaan combineert de app routes met fietsen, lopen en het openbaar vervoer. Dat maakt het makkelijker om van deur tot deur te navigeren. Vanaf je voordeur naar je opleiding of werkplek navigeren kan al jaren met Google Maps, maar tot vandaag werden fietsroutes niet opgenomen in routebeschrijvingen die meerdere voertuigen bevatten. Handig, want vaak geeft Maps je nu een loopbeschrijving waar je toch geen gebruik van maakt omdat je de fiets pakt. Daar komt vanaf nu verandering in met een kleine, maar erg handige update voor de populaire navigatie-app van Google. Voortaan worden fietsroutes en autodeel-apps meegenomen in het samenstellen van de beste route voor jou.

Google Maps

Google LLC

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen