De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 35 – 2018

Florence Peeters
2 september 2018, 16:23
3 min leestijd
De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 35 – 2018

De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 35 vind je hier.

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De App Store draait iedere week overuren om de oneindige stroom aan nieuwe apps en updates te verwerken. Hier merk je echter weinig van, omdat slechts een klein deel de moeite van het installeren waard is. Als je iPhone, iPad of iPod touch wel wat nieuwe apps kan gebruiken, ben je hier aan het goede adres.

1. Kindle

De Kindle-app introduceert een nieuwe manier van boeken lezen. Dankzij een update kun je nu verticaal door boeken scrollen, waardoor je boek tot het einde blijft doorlopen. Dat klinkt onoverzichtelijk, maar blijkt de beste manier om te lezen. Tot nu probeerde de Kindle-app het lezen van een papieren boek te imiteren. Net als op e-readers, lees je boeken in de app bladzijde voor bladzijde.

Door op deze manier te lezen zit er geen pauzemoment tussen bladzijdes, maar blijf je in het verhaal zitten. Lees je een non-fictie-boek, dan is ook veel makkelijker om stukken over te slaan die je niet boeiend vindt.

Je scrolt makkelijk door tot de volgende alinea of het volgende hoofdstuk. Onder in het scherm is nog wel duidelijk te zien op welk percentage je zit en binnen hoeveel tijd je het boek waarschijnlijk uit hebt.

Amazon Kindle

AMZN Mobile LLC

Gratis via App Store

2. WeaterScout

De app WeatherScout is onlangs in de App Store gezet en zoekt jouw ideale fotomoment voor buiten. Je stelt in wat voor weersomstandigheden je wil om in te fotograferen, en de app stuurt je een notificatie wanneer het zover is. Dit kan je voor meerdere locaties instellen, waar je naast de alert ook het huidige weer van ziet.

Ook is het altijd mogelijk om te zien wat het weer en de fotocondities op je huidige locatie zijn. Zo zie je in een oogopslag per locatie het weer, de temperatuur en windsnelheid.

Het fijne aan WeatherScout is dat het je alleen een melding geeft als de weersomstandigheden ook echt zijn zoals je wil. Blijkt de zonsopkomst niet meer dan een grijze lucht vol wolken te zijn, krijg je ook geen notificatie.

WeatherScout : Photo

Creaktif

€ 4,49 via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

3. Telegram

WhatsApp-concurrent Telegram heeft een update uitgebracht, die een aantal handige features toevoegt. Versie 4.9.1, die nu in de App Store staat, introduceert allereerst de mogelijkheid om je chats te exporteren. Hierdoor kun je al je gesprekken, inclusief de media die je hebt verzonden, op een andere plek bewaren. Dit werkt vooralsnog alleen met de desktopversie van Telegram.

Daarnaast geeft Telegram je voortaan nog meer controle over de meldingen die de iOS-app stuurt. Nieuw zijn de zogeheten ”Uitzonderingen”, waarmee je ziet welke chats of personen zijn uitgesloten van de algemene notificatie-instellingen. Hierdoor wordt het makkelijker om bijvoorbeeld alle contacten, op een paar mensen na, op stil te zetten.

paypal-app

Telegram Messenger

Telegram FZ-LLC

Gratis via App Store

4. PayPal

PayPal heeft zijn vernieuwde app uitgerold in de App Store. De applicatie is voornamelijk simpeler en veiliger dan voorheen. Onder ander met een vernieuwd homescreen, waar al je recente activiteit staat. Ook zie je op dit scherm het geld dat op je account staat en verstuur je direct een bedrag naar de mensen waar je het vaakst geld naar overmaakt.

Ook is het nu makkelijker om een foto toe te voegen en om de contactlijst te bewerken. Op deze manier helpt de app gebruikers zekerheid te geven dat het geld naar de juiste persoon wordt gestuurd. Met de officiële app van PayPal is het makkelijk om geld over te maken.

Je hebt daarvoor enkel het e-mailadres van de ontvanger nodig. Via de app houd je verder ook al je transacties bij met je uitgaven tijdens het webshoppen en meer. Het is nog niet helemaal duidelijk wanneer de vernieuwde app uitrolt naar Nederland. De uitrol vindt namelijk plaats in in verschillende fases.

PayPal

PayPal, Inc.

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen