De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

De 5 leukste iOS-apps in de App Store van week 35 – 2017

Lars Paijmans
3 september 2017, 16:03
3 min leestijd
De 5 leukste iOS-apps in de App Store van week 35 – 2017

De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 35 vind je hier.

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De App Store draait iedere week overuren om de oneindige stroom aan nieuwe apps en updates te verwerken. Hier merk je echter weinig van, omdat slechts een klein deel ervan de moeite van het installeren waard is. Als je iPhone, iPad of iPod touch wel wat nieuwe apps kan gebruiken, ben je hier aan het goede adres.

1. YouTube

YouTube verandert voor het eerst in jaren het design en het logo van de populaire video-app. Voortaan ziet de app er een stuk frisser uit, en staan video’s nog meer centraal dan eerst. Ook kun je nu de snelheid van video’s aanpassen. Eerder was het al mogelijk om door tweemaal links of rechts op het scherm te tikken de video terug of vooruit te spoelen.

Binnenkort kun je ook met een veeg van rechts naar links de volgende video starten. Kijk je een filmpje op het volledige scherm, dan krijg je met een tikje een lijst met aanbevolen video’s te zien.

Download YouTube in de App Store (gratis)

YouTube

Google LLC

Gratis via App Store

2. Data Wing

In Data Wing bestuur je een vliegtuigje dat zich door verschillende lastige parcoursen moet manoeuvreren. Dit doe je door of links of rechts op het scherm te tikken. De truc is echter om de randen van het parcours te gebruiken om extra vaart te maken.

Schuur je net langs een muur terwijl je gas geeft, dan ga je veel sneller. Dit is nodig om de opdrachten te vervullen, zoals binnen de tijd de baan doorlopen. Het is een heerlijke game, die ook geholpen wordt door de unieke stijl en het verhaal.

Download Data Wing in de App Store (gratis)

DATA WING

Dan Vogt

Gratis via App Store

3. Tens!

Sudoku-fans opgelet! Tens is een nieuwe puzzelgame die een originele en slimme draai geeft aan de bekende puzzelstijl. Door dominosteentjes op het juiste moment bij elkaar te combineren, kun je in hoog tempo een hoge score neerzetten. Zoals wel vaker bij dit soort spellen begint Tens heel simpel, maar gaat de moeilijkheidsgraad al snel omhoog.

Ideaal om te spelen als je ergens aan het wachten bent, of een tijdje in de trein zit. Vergeet dan alleen niet om op tijd uit te stappen, want Tens kan behoorlijk verslavend zijn.

Download Tens! in de App Store (gratis)

TENS!

Kwalee Ltd

Gratis via App Store

4. Angry Birds Match

De Angry Birds zijn terug met een nieuwe iPhone-game. Ditmaal vuur je geen boze vogels met een katapult op varkens af, maar speel je in een Bejeweld-achtige stijl level voor level uit. Door de juiste kristallen en voorwerpen met elkaar te combineren maak je het veld leeg, zodat je door kunt naar de volgende uitdaging.

Op die manier doorkruis je meerdere werelden en speel je speciale vaardigheden vrij. Zo nu en dan komt een Angry Bird je een handje helpen om je combo extra krachtig te maken.

Download Angry Birds Match in de App Store (gratis)

Angry Birds Match 3

Rovio Entertainment Oyj

Gratis via App Store

5. Enlight Quickshot

Foto-app Enlight heeft er weer een nieuwe variant bij. Quickshot is speciaal bedoeld om in hoog tempo een zo mooi mogelijke foto te maken. De app stelt automatisch de instellingen bij, laat je zelf filters opslaan en maken waarmee je zelfs meerdere foto’s tegelijk kunt bewerken.

Dit maakt Enlight Quickshot bij uitstek geschikt voor de iPhone: uitgebreid foto’s bewerken doe je wel op een Mac of pc. Snel onderweg een kiekje versieren doe je het liefst zo snel mogelijk en daar is Quickshot een krachtige tool voor.

Download Angry Birds Match in de App Store (gratis)

Lightleap by Lightricks

Lightricks Ltd.

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen