De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 34 – 2019

Lars Paijmans
25 augustus 2019, 16:00
2 min leestijd
De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 34 – 2019

Het is weer zondag en dat betekent dat er een vers app-overzicht voor je klaarstaat! Deze nieuwe apps, games en updates kun je volgens ons beter niet missen. Dit zijn de leukste iOS-apps van deze week.

Lees verder na de advertentie.

De 4 leukste iOS-apps op een rijtje

Iedere week draait de App Store overuren om alle nieuwe apps, updates en games een plekje te geven. Hier merk je waarschijnlijk van, want slechts een klein deel is de moeite van het installeren waard. Zie je door alle bomen het bos niet meer? Laat je dan inspireren met dit overzicht van iOS-apps die het downloaden waard zijn.

1. Google Foto’s

Google Foto’s herkent voortaan ook gezichten in Nederland, zodat personen in de foto-app van Google voortaan gegroepeerd kunnen worden. Google maakt hiervoor een scan van het gezicht en vergelijkt dit met andere gezichten in je fotorol.

Om privacyredenen maakt Google deze foto-albums alleen beschikbaar voor de eigenaar van de account. Mocht je toch twijfels hebben op het gebied van privacy, dan kun je de functie uitschakelen in de instellingen.

Google Foto's

Google LLC

Gratis via App Store

2. Spotify

Spotify gaat Apple Music achterna en geeft nieuwe abonnees voortaan een proefabonnement van maar liefst drie maanden. Daarmee is de instapperiode verdriedubbeld van een naar drie maanden.

Hierdoor kunnen nieuwe luisteraars vrijblijvend kennis maken met de muziekdienst, al wordt na de derde maand automatisch een abonnement gestart. Test de muziekdienst dus vooral drie maanden uit, maar vergeet niet tijdig op te zeggen als het toch niks voor jou is.

Spotify - Muziek en podcasts

Spotify

Gratis via App Store

3. Plex

Het heeft even geduurd, maar de grote 6.0-versie van populaire video-app Plex is eindelijk beschikbaar. De app introduceert een nieuw design met een zijbalk die je voortaan naar eigen smaak kunt instellen.

Handig, want zo kun je bijvoorbeeld plaats maken voor series en films en de overige categorieën uitschakelen als je deze toch niet gebruikt. Ook kun je de volgorde aanpassen, wat je sneller toegang geeft tot de onderdelen van de app die je daadwerkelijk gebruikt.

Ook kun je rechtstreeks vanuit de iOS-app voortaan de gebruikers managen die toegang hebben tot de app en welke beperkingen je eventueel oplegt.

Plex: Stream films, tv, nieuws

Plex Inc.

Gratis via App Store

4. Gris

Onze favoriete game van de week is ongetwijfeld Gris. Deze schitterende platformgame heeft een schilderachtig uiterlijk dat prachtig tot zijn recht komt op de iPhone en iPad.

In de game bestuur je Gris, een meisje dat verdwaald is en op haar avontuur om leert gaan met de pijnlijke gebeurtenissen uit haar verleden. Op die manier leer je de wereld op een andere manier bekijken, zodat niet alleen Gris maar hopelijk ook jij met een goed gevoel de credits voorbij ziet rollen. Een aanrader.

GRIS

Devolver

€ 4,99 via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen