De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 34 – 2018

Florence Peeters
26 augustus 2018, 16:11
3 min leestijd
De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 34 – 2018

De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 34 vind je hier.

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De App Store draait iedere week overuren om de oneindige stroom aan nieuwe apps en updates te verwerken. Hier merk je echter weinig van, omdat slechts een klein deel de moeite van het installeren waard is. Als je iPhone, iPad of iPod touch wel wat nieuwe apps kan gebruiken, ben je hier aan het goede adres.

1. McDonald’s

McDonald’s heeft een volledig nieuwe app voor iOS. Om dit te vieren geeft de fastfoodketen tijdelijk korting op frietjes, waardoor de app al dagen op de eerste plek in de App Store staat.

Hoewel je in andere landen met de McDonald’s-app eten kunt bestellen, houdt het fastfoodbedrijf in Nederland het bij coupons. Met deze coupons krijg je korting op bijvoorbeeld een Big Mac of een ander menu.

Om de coupons te claimen en te gebruiken, moet je een account aanmaken met je e-mailadres en je locatie aanzetten. Dat hoefde in de vorige McDonald’s-app niet.

McDonald's

McDonald's Global Markets LLC

Gratis via App Store

2. Hello Neighbor

Hello Neighbor is een zenuwslopende horrorgame waarin je erachter moet komen wat je enge buurman in zijn kelder verstopt. Al sluipend, rennend en springend moet je je weg banen door zijn tuin en huis zonder gesnapt te worden. Bijzonder aan Hello Neighbor is dat iedere stap die jij in het spel zet, bepalend is voor het verdere spelverloop.

In het filmische spel is kunstmatige intelligentie namelijk je grootste vijand. Iedere stap die je zet of actie die je maakt, daar leert het spel van. Zo wordt het steeds moeilijker om te ontkomen aan de grijpgrage handen van je boze buurman. Wanneer de buurman je grijpt, moet je opnieuw beginnen.

Hello Neighbor

tinyBuild LLC

Gratis via App Store
Hello Neighbor

3. Bol.com

De app van Bol.com heeft een aardige update gehad, waardoor de webshop-app er een aantal nieuwe handige functies bij heeft gekregen. Vanaf deze update worden er op de overzichtspagina van een product aangegeven of er meerdere varianten van een artikel beschikbaar zijn. Vooral handig als je iets zoekt in een andere kleur of ander formaat.

Daarnaast heeft Bol.com gewerkt aan het design van bepaalde onderdelen van de app. De weergave van de pagina met informatie over en beoordelingen van partners is vernieuwd. Ook zie je nu een duidelijker overzicht van verschillende verkopers bij een bepaald artikel en is het uiterlijk van de beoordelingen bij een product aangepast.

bol.com

bol.com

Gratis via App Store

4. Hopper

Hopper voorspelt voor jou wat het beste moment is om het vliegticket te boeken waar jij naar op zoek bent. Wanneer je een bestemming invult, zie je in een overzichtelijke kalender met kleuren welke dagen het voordeligst zijn om te vliegen. Wanneer je jouw gewilde reisdatums hebt geselecteerd, gaat Hopper voor je op de uitkijk staan.

Is de prijs van dat moment de beste deal, dan vertelt de app je om nu te boeken. Kan het volgens Hopper nog goedkoper, krijg je vanzelf een notificatie wanneer de prijzen dalen. Heb je het perfecte boekmoment voor jouw vlucht gevonden? Doordat je je betaalgegevens in je profiel in de app kan invoeren, is betalen op die manier een kwestie van enkele knoppen indrukken.

Hopper: vlucht, hotel, auto

Hopper

Gratis via App Store
Bron afbeelding: Tiny Build Games
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen