De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 33 – 2018

Florence Peeters
19 augustus 2018, 16:06
3 min leestijd
De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 33 – 2018

De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 33 vind je hier.

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De App Store draait iedere week overuren om de oneindige stroom aan nieuwe apps en updates te verwerken. Hier merk je echter weinig van, omdat slechts een klein deel de moeite van het installeren waard is. Als je iPhone, iPad of iPod touch wel wat nieuwe apps kan gebruiken, ben je hier aan het goede adres.

1. Pocket City

De nieuwe game Pocket City is een stadbouwgame uit het boekje. De uitgebreide game is gemaakt door een enkele ontwikkelaar. Toch weet het spel op te boksen tegen de grote namen uit de industrie, zoals SimCity. In de game is het je doel om een stad te bouwen en daarbij de balans te behouden. Kies je de normale modus, dan krijg je door te spelen steeds meer mogelijkheden.

Daarnaast krijg je quests: opdrachten waarin je steeds wordt uitgedaagd om je stad te verbeteren, iets te zoeken of juist iets verkeerds te doen. Zo kun je gevraagd worden om in te zoomen op iemand die yoga doet in je stad. Of je moet de belasting zo verhogen dat je bewoners ontevreden worden. De app kost wat, maar je hoeft nooit meer in-app aankopen te doen en het heeft geen energiesysteem.

Pocket City

Codebrew Games Inc.

€ 2,99 via App Store

2. Sjoprz

Sjoprz is een handige app voor in de supermarkt, want deze app laat precies zien in welke winkel jouw favoriete producten het goedkoopst zijn. Producten voeg je toe via een lijst of door een streepjescode te scannen. Zo bouw je een boodschappenlijstje op en vertelt de app waar je die boodschappen het goedkoopst kunt halen.

De app houdt er rekening mee of die winkel wel bij jou in de buurt te vinden is en of er aanbiedingen zijn. Ook laat Sjorpz zien of je het meeste geld kunt besparen als je de producten niet bij één supermarkt haalt, maar over verschillende supermarkten verdeelt.

Sjoprz: Dé boodschappen-app

Sjoprz

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

3. Twitter

Gebruik je op het moment een externe Twitter-app? Dan is het misschien handiger om toch maar de officiële app van Twitter te downloaden. Externe Twitter-apps hebben sinds deze week namelijk minder functies. Twitter heeft de service waar apps als Tweetbot of Twitterrific mee werken, verwijderd. Voortaan ontvang je via deze apps niet langer pushnotificaties en ook je tijdlijn ververst niet meer automatisch.

Wil je dus pushmeldingen krijgen zodra er iets gebeurt of als je een melding krijgt, dan staat Twitter bovenaan als app om te gebruiken. Zie ook wat anderen leuk vinden, bekijk livebeelden van gebeurtenissen en blijf in contact met je Twitter-vrienden en -volgers.

Twitter

Twitter, Inc.

Gratis via App Store

4. Hollywhoot: Idle Parody

Hollywhoot: Idle Parody is een gloednieuwe game die alle bekende Hollywood-acteurs en -actrices flink op de hak neemt. De game bestaat uit tientallen parodieën op bekende sterren en tekenfilmfiguren zoals Homer Simpson. In Hollywhoot creëer je je eigen succes en ben je een regisseur die de beste Hollywood-films bij elkaar moet casten en regisseren door middel van opdrachten.

Specialiseer je in een filmgenre en win belangrijke prijzen. Om het talent van jouw acteurs en actrices te verbeteren, moet je ‘celebrity cards’ verzamelen. Hoe meer films je regisseert, des te meer figuren en andere parodieën op Hollywood-clichés je ontdekt.

Hollywhoot: Idle Parody

Joyseed Gametribe

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen