De 5 leukste iOS-apps in de App Store van week 32 – 2017

Wouter Nijsen
13 augustus 2017, 16:03
4 min leestijd
De 5 leukste iOS-apps in de App Store van week 32 – 2017

De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 32 vind je hier.

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De App Store draait iedere week overuren om de oneindige stroom aan nieuwe apps en updates te verwerken. Hier merk je echter weinig van, omdat slechts een klein deel ervan de moeite van het installeren waard is. Als je iPhone, iPad of iPod touch wel wat nieuwe apps kan gebruiken, ben je hier aan het goede adres.

1. Trips van Lonely Planet

De nog altijd gigantisch populaire uitgever van reisboeken, Lonely Planet, heeft een nieuwe iOS-app uitgebracht. Trips is bedoeld voor mensen die graag op reis gaan en daar visuele verslagen van willen delen met anderen. Voor gebruikers levert dat een soort gids-app op, maar dan met informatie en beeld van andere app-gebruikers.

Na het installeren van de app kun je inloggen via Facebook, Twitter of Google. Inloggen is niet verplicht, maar dan kun je alleen rondkijken in de app en zelf niets plaatsen. Je kunt daarna meteen mensen gaan volgen (en mensen jou). Op het hoofdscherm zijn reisverslagen van anderen te zien.

Download Trips van Lonely Planet in de App Store (gratis)

Trips by Lonely Planet

Lonely Planet Global, Inc.

Gratis via App Store

2. iPhoned-app

Een nieuwe versie van onze app staat te trappelen om geïnstalleerd te worden. In het menu kom je ook een compleet nieuw onderdeel tegen. Met een tik op de ‘Deals-knop’ kom je bij het overzicht met beste iPhone-deals terecht. Hier lichten we regelmatig interessante aanbiedingen uit, van iPhones tot iPads en MacBooks.

Ook kun je nu gemakkelijker terugkeren naar het hoofdscherm door op het iPhoned-logo bovenin te tikken. Handig als je na het lezen van een artikel terug naar het overzicht wil. Ook bereiden we ons stilletjes voor op Apples keynote in september. Hier zal het bedrijf de iPhone 8 en iPhone 7S onthullen, en die avond pakt iPhoned natuurlijk uit met tal van artikelen, video’s en updates. Daarom kun je met de iPhoned-app nu al een livestream volgen zonder de app te verlaten.

Download de iPhoned-app in de App Store (gratis)

IP

BigSpark B.V.

Gratis via App Store

3. iTranslate Converse

iTranslate Converse helpt je bij het voeren van een gesprek in een taal die je niet spreekt. De app herkent automatisch welke taal er gesproken wordt en vertaalt in realtime wat er wordt gezegd. iTranslate spreekt zo’n veertig verschillende talen, inclusief Chinees en Russisch.

Om de app te gebruiken, moet je je iPhone ondersteboven houden. Hierdoor vangt de microfoon beter op wat je zegt en wordt de spraak die uit je iPhone-luidspreker komt beter hoorbaar. Vervolgens hou je je vinger op het scherm terwijl er wordt gesproken, waarna iTranslate de vertaling voor je uitspreekt. Als je de bijbehorende taalpakketten downloadt, kun je de app ook zonder internetverbinding gebruiken.

Download iTranslate Converse in de App Store (gratis)

iTranslate Converse

iTranslate

Gratis via App Store

4. Hearthstone

Hearthstone, de favoriete iOS-game van de iPhoned-redactie, heeft een nieuwe uitbreiding gekregen. Deze heet ‘Knights of the Frozen Throne’ en brengt 135 nieuwe kaarten met zich mee. Een aantal daarvan krijg je gratis, maar de meeste zul je moeten verdienen door potjes te winnen en gold te verzamelen, maar je kunt ze ook kopen met echt geld.

In tegenstelling tot de vorige uitbreiding bevat Knights of the Frozen Throne weer een aantal singleplayer missies. Hier neem je het op tegen een pittige eindbaas, waarbij je goed moet nadenken welke aanpak je kiest. Ook nieuw is dat je je personages kunt transformeren.

Download Hearthstone in de App Store (gratis)

Hearthstone

Blizzard Entertainment, Inc.

Gratis via App Store

5. Coolblue

De applicatie van Coolblue biedt toegang tot het hele assortiment van de firma, met een paar extra functies. Bovenin kun je zoeken naar het product wat je zoekt, en ook je eerdere zoekopdrachten vind je hier terug. Via de individuele productpagina’s krijg je vervolgens alle informatie die je nodig hebt, inclusief recensies die bezoekers hebben achtergelaten.

Coolblue heeft de app daarnaast voorzien van een barcodescanner. Door een code van een product te scannen, word je naar de bijbehorende productpagina bij Coolblue gebracht. Hiermee check je in één beweging hoeveel een product bij de blauwe keten kost, en of het op voorraad is.

Download Coolblue in de App Store (gratis)

Coolblue

Coolblue

Gratis via App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen