De iPhone 15 nu scherp geprijsd!

De 11 leukste iOS-apps in de App Store van week 32 – 2016

Lars Paijmans
14 augustus 2016, 16:01
4 min leestijd
De 11 leukste iOS-apps in de App Store van week 32 – 2016

Het is weer zondag, dus kun je jezelf weer voorbereiden op een gloednieuwe lijst met de allerbeste iOS-apps en updates van de afgelopen zeven dagen. Dit zijn de 11 leukste iOS-apps op een rijtje!

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps van de week

Het is nagenoeg onmogelijk om de constante stroom aan nieuwe apps en updates bij te houden. Iedere dag komen er meer nieuwe apps uit dan er op je iPhone passen, al verdient een fractie van de apps maar een plekje op je toestel. Deze app van de afgelopen week zijn wat ons betreft stuk voor stuk de moeite waard.

Google

Google LLC

Gratis via App Store

De officiële iOS-app van Google staat deze week in het teken van de Olympische Spelen. Door op het Google-logo te tikken kun je meerdere spelletjes starten, die je allemaal vanuit de app kunt spelen. Leuk genoeg om de tijd mee door te komen, maar niet iets waar je uren tijd mee gaat verliezen.

Pokémon GO

Niantic, Inc.

Gratis via App Store

Pokémon GO pakt deze week de problemen aan met een update die onder meer de stroombesparende modus weer toevoegt aan de iOS-app. Goed nieuws dus, en bovendien gaat het binnenkort gemakkelijker worden om Pokémon in je omgeving te vinden. De voetstapjes verdwijnen namelijk en maken plaats voor een nieuw systeem met foto’s.

Chaatz - Free messenger to Express and Impress!

Chaatz Limited

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Chaatz is een nieuwe chat-app met eigen twist. In plaats van simpele tekstberichtjes, giet de app gesprekken in stripboekvorm. Gebruikers kunnen foto’s van zichzelf toevoegen en nadat ze er één hebben geselecteerd, schrijven ze een bericht. Na verzending, komt het berichtje in een tekstballonnetje naast je foto te staan.

WhatsApp Messenger

WhatsApp Inc.

Gratis via App Store

Berichtendienst WhatsApp werkte al langere tijd aan een voicemailfunctie, die deze week eindelijk werd uitgerold met een update. Als je vanaf nu iemand belt via WhatsApp en deze persoon neemt niet op, kun je met een druk op de knop een gesproken bericht opnemen en versturen.

Fender Guitar Tuner

Fender Digital

Gratis via App Store

Gitaarfabrikant Fender is vanaf nu ook een app-ontwikkelaar dankzij Fender Tune. Deze simpele app is een uitkomst voor de muzikale lezers onder ons die hun gitaar regelmatig willen stemmen. Met de hulp van de app en de microfoon van je iPhone sla je binnen een paar seconden weer een gevoelige snaar aan.

ING Bankieren

ING

Gratis via App Store

De ING Mobiel Bankieren-app blijft zich maar vernieuwen en doet vanaf deze week de ouderwetse TAN-codes in de ban. Door een QR-code op je pc met je iPhone in te scannen kun je de betaling afronden vanaf je smartphone, zonder dat je een sms met een cijfercode hoeft te ontvangen.

FAST Speed Test

Netflix, Inc.

Gratis via App Store

Netflix helpt je een handje met het controleren van je internetsnelheid met de FAST-app. De app is super simpel en doet zijn best om er mooi uit te zien. Omdat FAST echter precies doet wat je ervan verwacht, kunnen we de app toch aanraden. Binnen een paar seconden weet je namelijk precies hoe snel je internet is.

Omapost - stuur een kaartje

studio andere koek

Gratis via App Store

Omapost is een Nederlands initiatief om eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan. Elke maand stuur je een kaartje met online foto’s naar offline opa’s en oma’s. Per kaartje betaal je 2,50 euro, maar dan doet Omapost ‘het saaie werk’. Dat houdt in: de kaart met postzegel op de post doen. Veel moeite kost het dus niet om je oma een kijkje te laten nemen in je online leven met een offline kaartje.

Fabric · Effortless Journal

echo.works

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Twee ex-Facebook-experts hebben met Fabric een manier gevonden om je verschillende posts en foto’s op sociale netwerken en je camerarol te bundelen in een soort digitaal dagboek. De app plaatst al je foto’s op een kaart en koppelt hier de juiste personen aan. Zo weet je precies waar je die ene foto hebt gemaakt en welke mensen erbij waren.

Hearthstone

Blizzard Entertainment, Inc.

Gratis via App Store

De favoriete game van de iPhoned-redactie kreeg deze week een flinke update in de vorm van ‘One Night in Karazan’. Het kaartspel van Blizzard krijgt een nieuw verhalend avontuur, samen met een flinke set nieuwe kaarten die over de loop van een aantal weken uitgerold zullen worden.

Dr. Panda's IJscowagen

Dr. Panda Ltd

€ 3,99 via App Store

De gratis app van de week laat kinderen hun eigen ijscowagen beheren. Als speler kun je de ijsjes eerst zelf maken, door bolletjes te combineren en in een blender te stoppen. Daardoor krijg je gezellig gekleurd ijs, die je met een schep op elkaar stapelt. Het combineren van de ijskleurtjes levert vrolijke bollen op, die je ook nog kunt mixen met bijvoorbeeld Oreo-koekjes of aardbeien.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu