De 7 leukste iOS-apps in de App Store week 31 – 2015

Wouter Nijsen
2 augustus 2015, 15:52
3 min leestijd
De 7 leukste iOS-apps in de App Store week 31 – 2015

iPhoned zet iedere zondag de leukste iOS-apps voor je op een rijtje. Ideaal als je niet hebt kunnen volgen welke leuke nieuwe apps er zijn verschenen. Lees verder en zorg dat je weer op de hoogte bent!

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De afgelopen week zijn er weer duizenden nieuwe apps in de App Store verschenen. De apps hieronder zijn zeker de moeite van het downloaden waard.

Angry Birds 2

Rovio Entertainment Oyj

Gratis via App Store

Angry Birds 2 is vanaf deze week beschikbaar in de App Store. De game ziet er prachtig uit. Het spel start met een fraaie geanimeerde intro en ook de spelwerelden waarin je boze vogeltjes richting stellages met groene varkentjes katapulteert, hebben extra aandacht gekregen. De nieuwe Angry Birds zit helaas ook tjokvol in-app aankopen. Je kunt de game weliswaar gratis downloaden en spelen, maar in elk level heb je maar een beperkt aantal pogingen.

Flitsmeister

Flitsmeister B.V.

Gratis via App Store

Mensen met een Apple Watch die Flitsmeister vaak op de iPhone gebruiken, kunnen nu ook functies van de app op de smartwatch gebruiken. De app op de Apple Watch maakt gebruik van je thuis- en werklocatie zoals je die op de iPhone-app hebt ingesteld. Op je pols kun je vervolgens snelle informatie over de rit inwinnen: bekijk de vertraging onderweg, hoe lang de reistijd is en hoe laat je precies aankomt.

Adventure Time Puzzle Quest

D3PA

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Dat de kleurrijke tekenfilmserie Adventure Time zich prima voor games leent, zagen we al in Card Wars. Nu zijn hoofdrolspelers Jake en Finn terug in een match-3 spelletje genaamd Puzzle Quest. Puzzle Quest is in principe niets nieuws. Het is in de basis een match-3 titel die je al vaker voorbij hebt zien komen. Je schuift stenen met dezelfde kleur bij elkaar zodat je er minimaal drie op een rij hebt. Deze worden dan weggespeeld.


De mail-app Boxer is toe aan versie 6.0 en heeft veel toegevoegd, zoals een contacten- en agenda-venster. Daarmee heb je alle belangrijke informatie in één app. Vanaf nu kun je afspraken direct vanuit de Boxer-app bijhouden en aanmaken. Onderin het scherm staan tabbladen waarmee je naar de Agenda-afdeling binnen de app kan schakelen. Naast een agenda is ook een contacten-scherm nieuw.

Selfie A Day - Photo Journal

William Wallace

Gratis via App Store

Met Selfie A Day maak je als het ware een fotodagboek van je portret. Je kunt verschillende dagboeken aanmaken, zodat je naast jezelf bijvoorbeeld ook kunt fotograferen hoe je baby voor je ogen groeit als kool. Foto’s kun je importeren uit je Foto’s-app, maar beter is om de camera van Selfie A Day te gebruiken. Deze heeft namelijk een aantal lijnen in beeld staan waarmee je je gezicht recht in de camera krijgt.

Domino's Pizza Nederland

Domino's Pizza Enterprises Limited

Gratis via App Store

Met de iOS-app van Domino’s was het voorheen al mogelijk om pizza’s te bestellen en af te rekenen. Heb je eenmaal je bestelling geplaatst en ben je in het bezit van een Apple Watch, dan kun je de pizza nu live volgen op de smartwatch. Van de bereiding tot het moment dat de pizza wordt bezorgd. Versie 3.1.7 brengt naast Apple Watch-ondersteuning ook pushnotificaties voor de Pizza Tracker en ondersteuning voor de vingerafdrukscanner van de iPhone.


Ben je niet zo’n prater, maar laat je liever jouw foto’s spreken? Dankzij KeyFeed staan al jouw plaatjes van Instagram bij elkaar als iOS-toetsenbord, zodat je snel foto’s kan delen met anderen. De app toont je hele Instagram-tijdlijn op iOS als toetsenbordformaat. Je kunt dan naar links of rechts vegen om door de foto’s heen te gaan. Tik erop en er verschijnt direct een link naar de betreffende afbeelding op Instagram.

Wat waren jouw favoriete iOS-apps van afgelopen week? Laat het weten in de comments!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu