De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 31 – 2019

Florence Peeters
4 augustus 2019, 16:02
3 min leestijd
De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 31 – 2019

De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 31 vind je hier.

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De App Store draait iedere week overuren om de oneindige stroom aan nieuwe apps en updates te verwerken. Hier merk je echter weinig van, omdat slechts een klein deel de moeite van het installeren waard is. Als je iPhone of iPad wel wat nieuwe apps kan gebruiken, ben je hier aan het goede adres voor de leukste iOS-apps.

1. Hyper Light Drifter

Hyper Light Drifter valt direct op door zijn prachtige stijl. Zet enkele stappen in deze game, en je merkt snel dat er meer achter deze wereld schuilt dan mooie plaatjes. In de game bestuur jij een Drifter: iemand die in een vreemd land zoekt naar oude kennis. Deze krijger is erg ziek en laat regelmatig een plas bloed achter.

Het is jouw taak om genezing te vinden, als valt dat niet mee. Als je zin hebt in een flink, uitdagend avontuur, dan ben je bij Hyper Light Drifter aan het juiste adres. Niet alleen krijg je een pittige uitdaging, maar ook een game die een genot is om naar te kijken en te luisteren.

Hyper Light Drifter

Abylight S.L.

€ 5,99 via App Store

2. Apple Podcasts

Apple heeft zijn Podcasts-app in een nieuw jasje gestoken. Dankzij verschillende categorieën moet het makkelijker worden om podcasts te vinden die bij jou passen. Grofweg zijn er drie soorten categorieën toegevoegd: de populairste shows, nieuwe shows en subcategorieën.

Tik je bijvoorbeeld op de categorie fictie, dan kun je daarna snel filteren op meerdere subcategorieën zoals drama of romantiek. Maar als je doorklikt, krijg je ook podcasts voorgesteld onder de naam ‘long-running shows’ of ‘meer om te ontdekken’.

Apple Podcasts

Apple

Gratis via App Store

3. Minit

Heb je een minuutje? Dan heb je precies genoeg tijd om Minit te spelen, een unieke game die presteren onder tijdsdruk een nieuwe betekenis geeft. Je krijgt steeds een minuut de tijd om taken te verrichten voordat je het loodje legt. Vervolgens begin je weer opnieuw, maar blijven de dingen die je in je vorige minuut gedaan hebt wel bestaan.

Op die manier baan je jezelf minuut voor minuut door een mysterieuze wereld, vol met komische personages die jouw hulp nodig hebben. Zo geef je planten water, versla je krabben met je zwaard en doorkruis je een oneindige woestijn. Wat Minit zo goed maakt, is dat de game op allerlei manieren met deze beperking speelt.
Zo kom je vroeg in je avontuur al een oude man bij een vuurtoren tegen, die enorm langzaam praat.

Minit

Devolver

€ 5,99 via App Store

4. IKEA

Onlangs heeft woongigant IKEA een volledig vernieuwde app in de App Store geplaatst, en de eerste belangrijke update daarvoor is nu uitgerold. Het Zweedse bedrijf heeft allerlei zaken verbeterd, waaronder de productpagina’s. Hier vind je nu nog gemakkelijker productinformatie, zoals bijvoorbeeld specifieke afmetingen of materialen.

Ook handig is dat je voortaan meteen de actuele voorraad van een product ziet in de winkel. Zo weet je of de IKEA bij jou in de buurt dat product beschikbaar heeft. Tot slot kun je ook meteen de locatie van producten in de winkel terugvinden, zodat je niet eerst urenlang ronddwaalt door alle woonkamers en stellingkasten vol andere meubels.

IKEA

Inter IKEA Systems B.V.

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu