De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 30 – 2019

Florence Peeters
28 juli 2019, 15:56
3 min leestijd
De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 30 – 2019

De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 30 vind je hier.

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De App Store draait iedere week overuren om de oneindige stroom aan nieuwe apps en updates te verwerken. Hier merk je echter weinig van, omdat slechts een klein deel de moeite van het installeren waard is. Als je iPhone of iPad wel wat nieuwe apps kan gebruiken, ben je hier aan het goede adres voor de leukste iOS-apps.

1. Flighty

Of je nou voor het eerst op zonvakantie gaat of regelmatig zakenreisjes maakt; niemand wil gedoe met zijn vlucht. Met dat in het achterhoofd is Flighty in de App Store verschenen. De app laat je onbeperkt vluchten toevoegen, waarna je meteen ziet over hoeveel dagen een vlucht is, wat het verschil in tijdzone is en meer.

Vluchten toevoegen doe je simpelweg door het vluchtnummer of vliegveld waar je vertrekt in te voeren en de juiste datum te kiezen. Flighty houdt vervolgens automatisch alle informatie bij over jouw vlucht, waaronder vertragingen of veranderingen van de gate bijvoorbeeld.

Flighty – Live Flight Tracker

Global Flight, Airport, & Airline Status Tracker LLC

Gratis via App Store

2. Aumi

Aumi is een app gemaakt voor en door mensen op het autistische spectrum. De achttienjarige ontwikkelaar met autisme zocht namelijk een manier om zijn energieniveau, humeur en activiteiten bij te houden. Zo wil hij beter in kaart brengen hoeveel energie bepaalde dingen hem kosten en weten waar je wel of geen energie of zin in hebt.

Uit die behoefte maakte hij de app Aumi. Verspreid over de dag krijg je notificaties, waarna je aangeeft wat voor humeur je hebt en hoe je energiek je je voelt. Er ontstaat vervolgens een overzicht van grafieken die je in de app kunt bekijken en er extra informatie aan kan toevoegen. De app-maker hoopt niet alleen mensen met autisme te helpen balans te vinden, maar ook gebruikers met angststoornissen en (naderende) burn-outs.

aumi

Ethan Shallcross

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

3. Do Not Feed the Monkeys

In de game Do Not Feed the Monkeys hoef je gek genoeg geen aapjes te kijken. Je bent namelijk onderdeel van ‘The Primate Observation Club’ waarin je continu allerlei mensen in de gaten houdt via beveiligingscamera’s en webcams.

De regels in de game zijn officieel: niet ingrijpen en ook geen interactie zoeken met de mensen. Het doel van het spel is echter om deze regels te breken. Terwijl je al ‘jouw’ mensen in de gaten houdt, maak je ze het leven zo zuur of geweldig als jij dat wilt. En dan is het kijken wat er gebeurt.

Do Not Feed the Monkeys

Alawar Entertainment, Inc

€ 6,99 via App Store

4. Thuisbezorgd

De bekende bezorg-app voor eten heeft een kleine maar welkome update uitgebracht. Allereerst is de menubalk in de Thuisbezorgd-app vernieuwd. Het is nog gemakkelijk om je favoriete restaurants en bestelgeschiedenis terug te vinden. Daarnaast ondersteunt de bestelapp nu Apple Pay. Hierdoor is het mogelijk om snel middels Touch ID of Face ID je pizza of babi pangang af te rekenen.

Thuisbezorgd.nl

Takeaway.com

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu