De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 3 – 2019

Florence Peeters
20 januari 2019, 19:12
3 min leestijd
De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 3 – 2019

De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 3 vind je hier.

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De App Store draait iedere week overuren om de oneindige stroom aan nieuwe apps en updates te verwerken. Hier merk je echter weinig van, omdat slechts een klein deel de moeite van het installeren waard is. Als je iPhone of iPad wel wat nieuwe apps kan gebruiken, ben je hier aan het goede adres.

1. Immer

Journalist Niels ‘t Hooft heeft een nieuwe app in het leven geroepen die de manier van lezen op een smartphone en tablet opnieuw uitdenkt. Door te kijken naar de voor- en nadelen van deze apparaten als het op het lezen van boeken aankomt, pakt Immer het net wat anders aan dan we gewend zijn.

Boeken worden op een speciale manier ingevoerd in de app, zodat alinea’s niet zomaar afbreken als je scherm vol staat. In plaats daarvan is er goed nagedacht over het moment dat een stuk tekst wordt afgebroken en naar de volgende pagina gaat. Bovendien blijft op deze manier de spanningsboog, die de schrijver voor ogen had met de pagina-indeling van een papieren boek, in tact. Bladeren doe je gemakkelijk door op het scherm te tikken.

Lees Grunberg

Immer Systems B.V.

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

2. YouTube

Na Instagram en Tinder kun je nu ook door YouTube swipen. Een veeg naar rechts brengt je tijdens het kijken naar de volgende video, terwijl een swipe naar links juist naar het vorige filmpje gaat. YouTube probeert het met de nieuwe update makkelijker te maken om leuke content te vinden.

Tijdens het swipen onthoudt YouTube waar je bent gebleven, zodat je direct verder kunt gaan met kijken. De video’s die je te zien krijgt zijn afkomstig uit je ‘Aanbevolen’-lijst. Deze playlist wordt samengesteld aan de hand van je kijkgeschiedenis en welke video’s je leuk vindt.

YouTube

Google LLC

Gratis via App Store

3. Battelands Royale

Voor wie even is uitgekeken op de grote namen, is Battlelands Royale een verfrissende battle royale. Battlelands Royale is al een aantal maanden beschikbaar, maar heeft nog niet zo lang geleden een flinke update gehad, die de gameplay soepeler, uitgebreider en nog fantasierijker maakt.

Leuk is dat de plattegrond waar je op speelt enorm divers is, en het in sommige gebieden voelt alsof je een minigame speelt. Bijvoorbeeld als je terechtkomt in het doolhof, of de oude barakken bij de treinrails waar je andere spelers te slim af moet zijn. Daarnaast kom je grappige details tegen, zoals sushi, vissen of steaks als vlaggen en obstakels van de raarste voorwerpen.

Battlelands Royale

Futureplay

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

4. Everyday Habit Tracker

Om van iets een gewoonte te maken, moet je er eigenlijk iedere dag iets aan doen. Dat is ook het motto van de ontwikkelaar van de app Everyday; werk iedere dag aan je nieuwe gewoontes, want dan gaat het je lukken. De app helpt je daarom op een heel simpele maar doeltreffende manier om dat vol te houden.

Het enige dat je hoeft te doen is je doelen invullen en aangeven of je dit wil aanleren als gewoonte, of juist wil afleren. Bij ieder doel kun je vervolgens per dag afvinken of je er die dag aan hebt gewerkt. Wat volgt is een blokkenschema bomvol kleuren, die laten zien hoe goed je bezig bent.

Everyday Habit Tracker

Everyday Growth S.L.

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen