De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 3 – 2018

Rick van der Veer
21 januari 2018, 16:04
3 min leestijd
De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 3 – 2018

De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 3 (2018) vind je hier.

Lees verder na de advertentie.

De 4 leukste iOS-apps op een rijtje

De App Store draait iedere week overuren om de oneindige stroom aan nieuwe apps en updates te verwerken. Hier merk je echter weinig van, omdat slechts een klein deel ervan de moeite van het installeren waard is. Als je iPhone, iPad of iPod touch wel wat nieuwe apps kan gebruiken, ben je hier aan het goede adres.

1. Pakkie

Pakkie is een nieuwe uit Nederland afkomstige app, die speciaal bedoeld is voor het online verkopen van tweedehands spullen. Het werkt als volgt: als jij iets verkoopt, kun je in de Pakkie-app een betaalverzoek aanmaken. Door deze aan de koper te geven, kan hij of zij het verkoopbedrag inclusief de verzendkosten vermaken. Het geld belandt vervolgens niet direct op de rekening van de verkoper, maar blijft Pakkie vasthouden tot het pakket goed en wel is bezorgd.

De app hoopt verkopers aan te moedigen om de dienst te gebruiken, omdat het aanmaken van een verzendlabel in de app erg gemakkelijk gaat en niks extra’s kost. Zo zie je het maximale gewicht en de afmetingen van een klein en groot pakket, zodat je gemakkelijk kunt bepalen welke verpakking voor jou voldoende is. Voor de koper is de app een extra vangnet om fraude tegen te gaan en waar voor zijn geld te krijgen.

Download Pakkie in de App Store (gratis)

Pakkie

WeSwitch

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

2. Runkeeper

Runkeeper is een van de populairste hardloop-apps in de App Store, en dat is niet voor niks. Met de app haal je een digitale hardloopcoach in huis, die je ook tijdens het lopen op de hoogte houdt van je prestaties en je motiveert om de eindstreep te halen. Terwijl jij je focust op de weg voor je, wordt iedere stap gemeten en gebundeld met je gemiddelde snelheid en hartslag. De app is toegankelijk ingedeeld, zodat je in een handomdraai een doel voor jezelf stelt waar je vervolgens naartoe kunt gaan werken.

Hoe langer je Runkeeper gebruikt, hoe meer de app zich bewijst als ultieme sporthulp. De app geeft je een digitaal schouderklopje als je een persoonlijk doel verbreekt en je prestaties zijn gemakkelijk met vrienden te delen. Ben je tevreden met de gratis versie van Runkeeper? Dan kun je een maand- of jaarabonnement afsluiten voor 9,99 euro of 39,99 euro. Daarnaast kun je ook specifieke trainingsplannen kopen als je Runkeeper enkel met een gericht doel gebruikt.

Download Runkeeper in de App Store (gratis)

ASICS Runkeeper: Hardloop App

FitnessKeeper, Inc.

Gratis via App Store

3. WhatsApp

WhatsApp heeft een gloednieuwe videospeler gelanceerd, die picture-in-picture mogelijk maakt. De nieuwe videospeler is aan de kant van de servers van WhatsApp geactiveerd. Je hoeft dus geen nieuwe update uit de App Store te downloaden om ermee aan de slag te gaan. Zolang je de meest recente versie (2.18.11 of nieuwer) hebt, kun je de functie gebruiken.

Deze werkt als volgt: zodra je een (YouTube)-video ontvangt of verstuurt, kun je deze afspelen zonder WhatsApp te verlaten. De video verschijnt voortaan in een eigen venster dat over het gesprek gelegd wordt. Dit venster kun je over het scherm verplaatsen, en met een druk op de knop wegklikken of het volledige scherm laten vullen.

Download WhatsApp in de App Store (gratis)

WhatsApp Messenger

WhatsApp Inc.

Gratis via App Store

4. Headspace

Het wordt wel eens vergeten, maar ook voor je geestelijke gezondheid zijn apps verkrijgbaar. Bij gezonder leven denken we al snel aan lichamelijke gezondheid, zoals meer bewegen, beter eten en zorgen dat je genoeg slaapt. Daar aan werken kan tegenwoordig ook met verschillende apps in de App Store.

Meditatie-app Headspace kunnen we op iedere dag aanraden. Deze stijlvolle meditatie-app laat je op een toegankelijke manier kennis maken met de voordelen van regelmatig mediteren. Er zijn verschillende oefeningen beschikbaar die je laten focussen op de dingen die jij belangrijk vindt. Ondertussen houdt Headspace zorgvuldig de sessies bij, zodat je na verloop van tijd een mooi overzicht opbouwt van al je oefeningen.

Download Headspace in de App Store (gratis)

Headspace: Meditation & Sleep

Headspace Inc.

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen