De 6 leukste iOS-apps in de App Store week 29 – 2015

Rutger Otto
19 juli 2015, 15:48
2 min leestijd
De 6 leukste iOS-apps in de App Store week 29 – 2015

iPhoned zet iedere zondag de leukste iOS-apps voor je op een rijtje. Ideaal als je niet hebt kunnen volgen welke leuke nieuwe apps er zijn verschenen. Lees verder en zorg dat je weer op de hoogte bent!

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De afgelopen week zijn er weer duizenden nieuwe apps in de App Store verschenen. De apps hieronder zijn zeker de moeite van het downloaden waard.

Péago

Mufort B.V.

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Mensen die op vakantie naar Frankrijk gaan, zullen blij zijn met Péago. Deze app zorgt ervoor dat je kan besparen op tolgeld. Dat doet Péago door je op de juiste momenten af te laten slaan, zodat je niet tegen onnodig hoge kosten aanloopt. In de app voer je begin- en eindpunt in en je klasse voertuig. Da’s belangrijk, want in Frankrijk zijn er verschillen toltarieven voor klassen. Aan het einde van de rit krijg je te zien hoeveel je met de app bespaard hebt.

YoVivo!

YoVivo Limited

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

De app YoVivo is een sort bestandsbeheerder en fotobewerker in één. Handig is dat YoVivo apps uit verschillende clouddiensten bij elkaar kan brengen, zodat je foto’s overzichtelijk in één app komen te staan. Ook kun je foto’s bij elkaar zetten om er een presentatie van te maken, die je kunt opleuken met effecten, een soundtrack, tekst of emoji. Er zijn veel mogelijkheden, waardoor de app wel ietwat rommelig oogt.


De Nijmeegse Vierdaagse(feesten) zijn inmiddels in volle gang. Met de 4DF 2015-app kun je precies zien wanneer je favoriete artiesten optreden. De app verschilt niet veel van de vorige versie, maar doet zijn werk nog steeds goed. Je vindt er actueel nieuws en het complete programma, dat is te filteren op artiesten, dagen en locaties. Veel meer dan dat doet de app niet, waardoor niet-bekenden van de Nijmeegse omgeving wellicht een beetje verdwaald kunnen raken.

Nono Islands

Illusion Labs

Gratis via App Store

Nono Islands is een aantrekkelijk avonturenspelletje dat lastiger is dan je op het eerste oog denkt. Je legt een pad af van A naar B, verzamelt ondertussen schatten en zorgt dat vijanden je niet te pakken krijgen. Je kunt proberen snel door de levels te gaan, maar voorzichtigheid brengt je verder.


De ABN Amro heeft een app voor klanten gemaakt waarmee ze hun saldo kunnen checken. Deze is ook beschikbaar op de Apple Watch. Alert & Check toont daarop je laatste vijf transacties. Gebruikers kunnen notificaties instellen bij specifieke transacties, bijvoorbeeld als je huur wordt afgeschreven.

Accelerator: Speed Reader

Lickability

€ 2,99 via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

De app Accelerator is een app waarmee je sneller kan lezen. Daardoor werk je je leeslijst in no-time weg. Accelerator toont steeds één woord in beeld. Deze woorden van artikelen volgen elkaar razendsnel op. Daarbij registreren je hersenen de zinnen wel, maar lees je ze niet zachtjes in je hoofd, wat het lezen normaliter vertraagt. De app ondersteunt integratie met apps als Pocket en Instapaper.

Wat waren jouw favoriete iOS-apps van afgelopen week? Laat het weten in de comments!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu