Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

De 3 leukste iOS-apps in de App Store van week 29 – 2019

Florence Peeters
21 juli 2019, 15:56
2 min leestijd
De 3 leukste iOS-apps in de App Store van week 29 – 2019

De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 29 vind je hier.

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De App Store draait iedere week overuren om de oneindige stroom aan nieuwe apps en updates te verwerken. Hier merk je echter weinig van, omdat slechts een klein deel de moeite van het installeren waard is. Als je iPhone of iPad wel wat nieuwe apps kan gebruiken, ben je hier aan het goede adres voor de leukste iOS-apps.

1. Sky: Children of the Light

We hebben lang moeten wachten op de iOS-game Sky: Children of the Light. Apple toonde deze namelijk al tijdens zijn keynote in september 2017, maar nu is deze eindelijk te downloaden in de App Store. Je komt terecht in de prachtig vormgegeven wereld Sky.

Hier ben je een van de ‘Children of the Light’ en ga je op onderzoek uit in zeven werelden. Bijzonder is dat de game zich erg focust op het sociale aspect. Tijdens het spelen kom je namelijk andere gebruikers tegen en kun je ook samenwerken. Zo kun je samen op pad om schatten te zoeken en donkere werelden te doorstaan.

Sky: Children of the Light

thatgamecompany

Gratis via App Store

2. Mubi

Mubi is een filmapp, maar dan net iets anders. In plaats van een enorm aanbod om tussen te kiezen, zijn er dagelijks 30 films in te vinden geselecteerd door curators. Het kan een prijswinnende Oscar-film zijn, maar ook een cultklassieker of een recent ontdekt pareltje. Bovendien kun je deze films downloaden om ze offline of op een later moment te kijken.

Mubi downloaden is gratis en daarna krijg je een proefperiode van 7 dagen. Bevalt de app, dan kun je een abonnement afsluiten van 9,99 euro per maand. Zit er niets tussen de 30 films? Geen zorgen, dit is uiteindelijk een soort filter. De app biedt dan altijd nog andere opties.

MUBI: Exclusieve Films

MUBI, Inc.

Gratis via App Store

3. Mimo: leren te coderen

Ben je benieuwd hoe het is om te coderen? De app Mimo leert je op een toegankelijke manier de basis van coderen. Met een persoonlijk leertraject kun je zo programmeertalen als HTML, JavaScript en Python eigen maken en zo bijvoorbeeld een eigen spel of app bouwen.

De app geeft je kleine dagelijkse oefeningen zodat je er regelmatig mee bezig bent en het ook met een druk schema volhoudt. Er is zowel een gratis versie van Mimo, waarbij je van iedere vaardigheid een hoofdstuk krijgt, als een betaalde versie waarbij je een volledige cursus voltooid.

Mimo: Leren Programmeren

Mimo GmbH

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu