De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 28 – 2019

Florence Peeters
14 juli 2019, 16:03
3 min leestijd
De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 28 – 2019

De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 28 (2019) vind je hier.

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De App Store draait iedere week overuren om de oneindige stroom aan nieuwe apps en updates te verwerken. Hier merk je echter weinig van, omdat slechts een klein deel de moeite van het installeren waard is. Als je iPhone of iPad wel wat nieuwe apps kan gebruiken, ben je hier aan het goede adres voor de leukste iOS-apps.

1. Dr. Mario World

Dr. Mario World, de tweede Mario-game voor iOS, is nu te downloaden in de Nederlandse App Store. Liefhebbers van Dr. Mario weten dat de besnorde loodgieter in deze spelserie niet door levels springt en rent, maar puzzels oplost door gekleurde pilletjes te draaien.

Zodra twee pillen met dezelfde kleuren elkaar raken, verdwijnen ze uit beeld en gaat je score omhoog. Er zijn verschillende werelden om door te spelen, met honderden afzonderlijke levels. Voor het spelen van de Mario-game heb je verder continu een internetverbinding nodig.

Dr. Mario World

Nintendo Co., Ltd.

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

2. Telegram

Het is al jaren mogelijk om stickers te sturen met Telegram, maar met de laatste update worden ook bewegende plaatjes toegevoegd. De bewegende plaatjes zijn slechts 20 tot 30KB groot. Ze nemen daardoor minder ruimte in beslag en verzenden sneller dan normale foto’s.

Ook verbruiken de geanimeerde stickers minder energie dan gifjes, wat gunstig is voor de accuduur van je iPhone of iPad. Als je de nieuwste versie van Telegram hebt geïnstalleerd, zie je de bewegende stickers onder een nieuw knopje in het menu waar ook de normale stickers en gif-afbeeldingen staan.

Telegram Messenger

Telegram FZ-LLC

Gratis via App Store

3. 1 Second Everyday

Met de app 1 Second Everyday leg je op een originele manier herinneringen vast door iedere dag één seconde te filmen. Al deze korte clips vormen uiteindelijk samen een visueel dagboek van jouw leven. Je kan simpelweg iedere dag iets filmen, maar ook speciale projecten aanmaken om bijvoorbeeld iedere dag te filmen hoe je buik groeit in een zwangerschap of je puppy steeds groter wordt.

Bij ieder filmpje kan je eventueel een tekst toevoegen, zodat als je later terugkijkt je ook nog de context weet van die gebeurtenis. De app heeft een grote update gehad, waardoor je nu gemakkelijk door dagen heen swipet.

1 Second Everyday:Videodagboek

1 Second Everyday, P.B.C.

Gratis via App Store

4. Very Little Nightmares

In Very Little Nightmares is het jouw taak om Six, het meisje in de gele regenjas, naar de uitgang van een vervloekt huis te loodsen. Alles in het landhuis genaamd The Nest wil haar het liefst dood maken, en jij moet zorgen dat ze iedere kamer zonder kleerscheuren door komt.

De game is afgeleid van de pc- en consolegame Little Nightmares en dient als zogeheten prequel. Ontwijk vijanden en vallen, los puzzels op en ontrafel de geheimen van het huis. Dit doe je ondertussen in een mooi vormgegeven game vol details die je bezig houden.

Very Little Nightmares

BANDAI NAMCO Entertainment Europe

€ 7,99 via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu