De 5 leukste iOS-apps in de App Store van week 27 – 2019

Florence Peeters
7 juli 2019, 16:02
3 min leestijd
De 5 leukste iOS-apps in de App Store van week 27 – 2019

De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 27 vind je hier.

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De App Store draait iedere week overuren om de oneindige stroom aan nieuwe apps en updates te verwerken. Hier merk je echter weinig van, omdat slechts een klein deel de moeite van het installeren waard is. Als je iPhone of iPad wel wat nieuwe apps kan gebruiken, ben je hier aan het goede adres voor de leukste iOS-apps.

1. Gigit

Muziek- en concertliefhebbers opgelet: met Gigit is er eindelijk een app waarin je een compleet overzicht kunt maken van alle artiesten die je live hebt gezien. Zo vul je naast de naam van de artiest ook de datum van het concert in en de concertzaal waar de show plaatsvond.

Daarna geef je een beoordeling tussen de één en de vijf, een review in één woord en een optionele beschrijving. Tot slot voeg je een foto toe om je registratie te voltooien. Zo ontstaat er binnen de kortste keren een mooi archief (of Liveline) van alle shows die je gezien hebt.

Gigit! Concerten & Festivals

Gigit! Live music archive

Gratis via App Store

2. IKEA

IKEA heeft haar app in een nieuw jasje gestoken en samen met Frankrijk zijn wij de eersten die ermee aan de slag kunnen. De applicatie is helemaal opnieuw ontworpen met drie pijlers in het achterhoofd: inspireren, informeren en gemak.

IKEA App vernieuwd

Veel mensen doen zo nu en dan een ‘dagje IKEA’ en dankzij de app kun je dit nu ook virtueel doen. Net als op de website probeert men je te inspireren met leuke woontips, interessante meubelsamenstellingen en verrassende combinaties. Ook kun je voortaan gemakkelijk in de app bestellen en betalen met iDeal, Visa, MasterCard of achteraf.

IKEA

Inter IKEA Systems B.V.

Gratis via App Store

3. Dream Daddy

In Dream Daddy speel je een vader die andere vaders datet, in een vrolijke game vol humor en mooie verhalen. Samen met je dochter Amanda verhuis je vervolgens naar een nieuwe buurt vol leuke vaders. Zoals Hugo, de leraar van je dochter, muziekfan Mat of Brian en zijn corgi. De belangrijkste relatie in de game is echter met je dochter.

Deze jonge vrouw staat op het punt te gaan studeren en dat is een grote verandering in jullie leven. Het is een luchtige game vol humor. Je krijgt geen expliciete content te zien. Het gaat nooit verder dan een aubergine-emoji. Waar de game wel in schittert zijn de verhalen. Voornamelijk wanneer die zich focussen op de relatie met je dochter.

Dream Daddy

Game Grumps

Gratis via App Store

4. KopieID

Zeker op vakantie komt het regelmatig voor dat een bedrijf om een kopie van je paspoort vraagt. Met de KopieID-app bewerk je zo’n kopie gemakkelijk om fraudegevoelige gegevens te verbergen. Dankzij een update is deze app van de overheid nog makkelijker in gebruik.

Nieuw is dat je een bewerkte kopie kunt opslaan, ook zonder watermerk. Zo hoef je niet voor iedere kopie een nieuwe foto van je id-kaart te bewerken, maar kun je een gemaakte foto snel hergebruiken. Bovendien is het delen van zo’n bewerkte id-kaart gemakkelijker. Dit doe je nu via het standaard deelmenu van iOS.

KopieID

Rijksoverheid

Gratis via App Store

5. Serial Cleaner!

Als onderdeel van de maffia in de jaren zeventig moet je in deze game zorgen dat er geen enkel spoor van iedere moord overblijft. Ruim bloedsporen, dode lichamen en ander bewijsmateriaal op, maar wel op een hoog tempo. De politie is onderweg en je moet zorgen dat je gevlogen bent voordat zij arriveren.

Tof is dat je verschillende soorten levels hebt, zoals in het zwartwit waardoor je het zichtveld van de politiemannen moeilijker ziet of zwalkend als een dronken man het klusje moet klaren. Serial Cleaner! houdt je op deze manier wel een tijdje bezig.

Serial Cleaner!

ZHIYUAN NETWORK

€ 6,99 via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu