De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 27 – 2017

Wouter Nijsen
9 juli 2017, 15:57
2 min leestijd
De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 27 – 2017

De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 27 vind je hier.

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De App Store draait iedere week overuren om de oneindige stroom aan nieuwe apps en updates te verwerken. Je merkt daar echter weinig van, omdat slechts een fractie ervan de moeite van het installeren waard is. Als je iPhone, iPad of iPod touch wel wat nieuwe apps kan gebruiken, ben je hier aan het goede adres.

1. iPhoned

Sinds deze week is de eerste update voor de iPhoned-app te downloaden! De app heeft een nieuw icoontje, dat een stuk beter aansluit bij de inhoud. De update is ook een mooi moment om een functie van iOS 10.3.3 toe te voegen. Afhankelijk van de dag- of nachtmodus krijgt het icoon een witte of zwarte achtergrond. Dit doe je door het menu van de app te openen, naar Instellingen te gaan en bij ‘Dag- en nachtmodus’ een keuze te maken voor Dag of Nacht. Verder zijn er bugs en andere foutjes opgelost.

Download de iPhoned-app in de App Store (gratis)

IP

BigSpark B.V.

Gratis via App Store

2. Snapchat

De nieuwste Snapchat-update is de grootste in lange tijd. Te beginnen met Paperclips, een manier om een website aan je Snap toe te voegen. Na het maken van je Snap tik je op het paperclip-icoontje, waarna je een url invult. Daarnaast ziet de achtergrondfunctie er spectaculairder uit. Je kiest een achtergrond op dezelfde manier als een filter, maar tekent vervolgens over de onderdelen van je kiekje die op de voorgrond horen. Tot slot zijn er stemfilters aan Snapchat toegevoegd.

Download Snapchat in de App Store (gratis)

Snapchat

Snap, Inc.

Gratis via App Store

3. Ridge Racer Slipstream

Er is een nieuwe App van de Week in de App Store gezet. Ridge Racer Slipstream is een toffe racegame waarin je over allerlei circuits racet en zo je carrière probeert uit te bouwen. De game is niet heel realistisch, maar meer een arcaderacer waarin je zo snel mogelijk door het level vliegt. Tof is dat er ook een multiplayermodus is, zodat je het tegen andere spelers over de hele wereld kunt opnemen. Zorg overigens dat je iOS-apparaat over genoeg opslagruimte beschikt, want het spel weegt 1,67GB.

Download Ridge Racer Slipstream in de App Store (gratis)

4. NPO

De Nederlandse Publieke Omroep heeft zijn app flink vernieuwd. Het belangrijkste is de komst van NPO Start, waarvoor registratie verplicht is. Start is er in een gratis versie en in een betaalde variant, Start Plus. Die kost 2,95 euro per maand en biedt extra functies. Een belangrijke feature is dat je in hd-kwaliteit naar programma’s kunt kijken. Dat is fijn, want de NPO-app maakte voorheen gebruik van een veel lagere resolutie, waardoor beelden er op de iPhone en iPad nogal korrelig uit zagen.

Download NPO in de App Store (gratis)

NPO

Stichting Nederlandse Publieke Omroep

Gratis via App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen