De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

De 5 leukste iOS-apps in de App Store van week 26 – 2017

Wouter Nijsen
2 juli 2017, 15:55
3 min leestijd
De 5 leukste iOS-apps in de App Store van week 26 – 2017

De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 26 vind je hier.

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De App Store draait iedere week overuren om de oneindige stroom aan nieuwe apps en updates te verwerken. Je merkt daar echter weinig van, omdat slechts een fractie ervan de moeite van het installeren waard is. Als je iPhone, iPad of iPod touch wel wat nieuwe apps kan gebruiken, ben je hier aan het goede adres.

1. Flipping Legend

Het is knap hoe gamemakers het endless runner-genre nog fris aan laten voelen. Zoals met Flipping Legend. In de game speel je als krijger, boogschutter of magiër en spring je door de levels om zover mogelijk te komen. Dit doe je door naar linksboven of rechtsboven te springen. Daarbij moet je niet alleen alle vallen ontwijken, maar ook zoveel mogelijk vijanden verslaan. Door op tegenstanders te landen, vult je levensmeter bij. Dit is nodig, want deze meter kakt razendsnel in. Is de meter leeg, dan is het game over.

Download Flipping Legend in de App Store (gratis)

Flipping Legend

Noodlecake

Gratis via App Store

2. Ziggo GO

Ziggo heeft zijn televisie-app voor iOS een grote update gegeven. In de nieuwe versie kun je nu onder meer MTV Live, Animal Planet en Motorsport.tv op je smartphone of tablet kijken. Ook kun je onderweg naar BBC en ARD kijken, iets wat voorheen alleen thuis op je eigen netwerk kon. Voor eigenaren van een Chromecast of Apple TV bevat de update meer goed nieuws. Series en films uit het Movies & Series-pakket zijn nu naar een Chromecast of Apple TV te streamen via AirPlay.

Download Ziggo GO in de App Store (gratis)

Ziggo GO

Liberty Global Operations BV

Gratis via App Store

3. Tour de France Video

De Tour de France is een dag onderweg en daarom heeft de NOS een nieuwe app uitgebracht. Met de Tour de France Video-app bekijk je overal de laatste video’s over de wielerwedstrijd, met bijvoorbeeld vooruitblikken en interviews. Belangrijker is dat de iedere etappe live met de app kunt bekijken. Bovendien krijg je een notificatie als er een nieuwe etappe begint. Daarmee is het de meest complete iOS-app om dit jaar de Ronde van Frankrijk te volgen.

Download NOS Tour de France Video in de App Store (gratis)

4. Appie

De Appie-app is vernieuwd en dat is te zien op de iPhone, maar vooral ook op de iPad. Voortaan is het startscherm een verzameling van verschillende functies. Bovenin beeld komen de Bonus-aanbiedingen voorbij in een roterende carrousel, met daaronder een recept van de dag en producten die je gratis kunt laten thuisbezorgen. Met de zoekfunctie of het menu kun je vervolgens inzoomen op een specifieke functie van de app. Kijk bijvoorbeeld naar alle Bonus-aanbiedingen, doe inspiratie op met een recept of gebruik de ingebouwde zelfscanner.

Download Appie van Albert Heijn in de App Store (gratis)

Albert Heijn supermarkt

Albert Heijn

Gratis via App Store

5. Day One

Zoek je nog een plekje om je leven vast te leggen? Dan heb je geluk, want Apples nieuwe gratis App van de Week is Day One. Het prettige aan Day One is hoe gemakkelijk het is om dingen toe te voegen. Op het hoofdscherm kies je voor het toevoegen van een tekst of een foto. Vervolgens mag je ongestoord schrijven zonder extra’s, of je voegt toch wat meer aan je dagboekpagina toe. Zo is het mogelijk om een locatie, het weer, een activiteit en meer toe te voegen.

Download Day One journaal + dagboek in de App Store (gratis)

Day One journaal + dagboek

Bloom Built Inc

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen