De 8 leukste iOS-apps in de App Store week 26 – 2016

Wouter Nijsen
3 juli 2016, 16:06
3 min leestijd
De 8 leukste iOS-apps in de App Store week 26 – 2016

iPhoned zet iedere zondag de leukste iOS-apps voor je op een rijtje. Ideaal als je niet hebt kunnen volgen welke leuke nieuwe apps er afgelopen week zijn verschenen. Lees verder en zorg dat je weer op de hoogte bent!

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De afgelopen week heeft de App Store er weer duizenden nieuwe apps bijgekregen. Zo verscheen de handige vakantie-app Flamyngo, kreeg NS International een update en kunnen we aan de slaf met Live.ly, de populairste livestream-app van dit moment.

NS International

NS Internationaal BV

Gratis via App Store

De iPhone-app van NS International werkt vanaf nu samen met de Apple Watch. Reizigers met een Watch kunnen tijdens hun reis over de grens in realtime reisinformatie blijven raadplegen. Op het hoofdscherm zie je de bestemming en hoe lang je over de reis doet. Tik je op de reis, dan kun je zien wanneer je vertrekt, op welk station en op welk spoor.

Google Keep - Notities/lijsten

Google LLC

Gratis via App Store

De update voor Google Keep die nu beschikbaar is, zal de app voor iedereen een stuk overzichtelijker maken, zonder dat je hier zelf iets voor hoeft te doen. De kleurrijke notitie-app van Google analyseert namelijk op de achtergrond jouw tekst, en deelt het document daarna zelf in bij een categorie die bij de inhoud past.

Flamyngo - Save & Share Places

Flamyngo

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Flamyngo moet het makkelijk maken om je iPhone te veranderen in een ‘sociale reisgids’. Geen doorsnee vakantieboekje met alleen de meest voor de hand liggende bestemmingen dus, maar dat ene cafe waar je vriend die super goedkope pizza gehaald had, en het kleine museum waar je oom bij toeval bij naar binnen liep. Al deze tips kunnen je vrienden naar je Flamyngo-app sturen.

Never Alone: Ki Edition

E-Line Media

€ 5,99 via App Store

In Never Alone ga je op pad als een jong meisje om meer te leren van de wereld. Dit doet ze samen met een wit vosje. Het resultaat is een heel aardig platformspel, dat soms helaas wel wat onhandig bestuurt. Wat de game echter bijzonder interessant maakt, is dat het ook een verhaal verteld over een echte Inuit-stam.

live.ly

musical.ly Inc.

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

De razend populaire muziek-app Musical.ly heeft met Live.ly de populairste livestream-app van het moment in handen. Omdat Live.ly nog maar net nieuw is, kan hij niet zomaar door iedereen gebruikt worden. Een livestream starten is heel gemakkelijk. Tik simpelweg op ‘Start a New Broadcast’ om je stream een naam te geven en selecteer tot slot Go Live om direct te beginnen met streamen.

Twitter

Twitter, Inc.

Gratis via App Store

De komende weken kun je een update voor Twitter verwachten waardoor je stickers kunt toevoegen aan foto’s. Het idee is dat je een foto maakt, op het bewerkicoontje drukt en dan staat er naast de croptool een stickerknop. Druk op deze knop en je kunt kiezen uit allerlei stickers, zoals de bekende emoji en andere afbeeldingen.

Tap My Katamari - Endless Cosmic Clicker

BANDAI NAMCO Entertainment Europe

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Tap My Katamari zou wel eens de ultieme ‘verveelgame’ kunnen zijn. In het spel tik je achtereen op het scherm om de bal vooruit te duwen. Al snel ontgrendel je echter hulpjes die zorgen dat hij ook vooruit gaat als je niets doet, al gaat de voortgang sneller als je zelf tikt. Het spel is opgezet in levels en na elk tiende level is er een uitdaging om sneller te tikken dan een teruglopend balkje in beeld.

Command Center voor de Mac

Je iPhone en iPad hebben een handig bedieningspaneel dat altijd binnen handbereik is. Met Command Center voeg je dit snelmenu ook toe aan je MacBook en iMac. Het Command Center verschijnt aan de linkerkant van je scherm, en bevat zo’n beetje alle functies die het iOS-bedieningspaneel ook zo handig maken. Je activeert dit extra menu door met de cursor langs de linkerkant van je scherm te gaan.

Download Command Center

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu