De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 25 – 2019

Florence Peeters
23 juni 2019, 15:54
2 min leestijd
De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 25 – 2019

De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 25 vind je hier.

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De App Store draait iedere week overuren om de oneindige stroom aan nieuwe apps en updates te verwerken. Hier merk je echter weinig van, omdat slechts een klein deel de moeite van het installeren waard is. Als je iPhone of iPad wel wat nieuwe apps kan gebruiken, ben je hier aan het goede adres voor de leukste iOS-apps.

1. Harry Potter: Wizards Unite

Liefhebbers van Pokémon GO opgelet. Dezelfde makers hebben zich ditmaal gewaagd in een game die zich afspeelt in het universum van Harry Potter. De wereld is herstellende totdat het ineens helemaal misgaat en allerlei magische wereld in de wereld van de dreuzels (niet-tovenaars) terechtkomen.

Aan jou de taak om deze Gevondelingen te vinden, te verzamelen en zo je register compleet te maken. In Harry Potter: Wizards Unite ben je continu op zoek naar spreukenergie, geld en het uitvoeren van allerlei betoverende spreuken. Check onze Harry Potter Wizards Unite-tips om de beste tovenaar van allemaal te worden.

Harry Potter: Wizards Unite

Niantic, Inc.

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

2. Momondo

De reis-app helpt je nu nog beter met de goedkoopste en beste vliegtickets, huurauto’s en hotels te vinden. De makers hebben de app slimmer gemaakt, om automatisch favorieten van jou eruit te pikken. Heb je een goede ervaring gehad met een vlieg- of verhuurmaatschappij de laatste vakantie?

Dan komt het goed uit dat de app jouw laatst geboekte vluchten en huurauto’s bovenaan de resultaten toont. Daarnaast wordt de reputatie van aanbieders meer meegenomen in de sortering. Aanbieders die bekend staan om een goede service, betaalgemak en transparante prijzen worden duidelijk getoond door Momondo.

momondo: Vlucht, hotel, auto

Momondo

Gratis via App Store

3. Apollo: A Dream Odyssey

Apollo: A Dream Odyssey is misschien meer een verhaal dan een game. Vanuit het derde perspectief kom je terecht in een vreemde wereld als het meisje Apollo. Ze is haar dromen kwijtgeraakt, en via puzzels herontdek je haar en dromen en wat belangrijk is in het leven.

Los de puzzels op en kruip dieper in de surrealistische wereld vol rustgevende puzzels. Apollo speel je makkelijk in een uurtje uit, maar zuigt je wel helemaal mee in het verhaal van de hoofdpersoon.

Apollo: A Dream Odyssey

JAE HO SHIN

€ 1,09 via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

4. Burgernet

Burgernet wordt verbeterd. De speurneus-app van de Nederlandse politie krijgt een update, waarmee de Meldkamer afbeeldingen kan meesturen. Ook de gps-locatie van de gezochte zijn of haar smartphone wordt gedeeld. Verder wordt het voor burgers mogelijk om via de app foto’s naar de Meldkamer te sturen.

Op die manier krijgt de Politie een duidelijker beeld van de gezochte persoon. De nieuwe locatiefunctie wordt gebruikt om burgers in de directe omgeving te attenderen, bijvoorbeeld in het geval van een vermissing. Ook zijn oproepen voortaan direct deelbaar via social media en WhatsApp-groepen, zoals die van je buurt.

Burgernet

Nationale Politie

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu