De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

De 5 leukste iOS-apps in de App Store van week 25 – 2017

Rick van der Veer
25 juni 2017, 15:58
3 min leestijd
De 5 leukste iOS-apps in de App Store van week 25 – 2017

De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten. Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 25 vind je hier.

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De App Store draait iedere week overuren om de oneindige stroom aan nieuwe apps en updates te verwerken. Hier merk je echter weinig van, omdat slechts een klein deel ervan de moeite van het installeren waard is. Als je iPhone, iPad of iPod touch wel wat nieuwe apps kan gebruiken, ben je hier aan het goede adres.

1. Telepaint

Telepaint laat je spelen als een emmertje verf, dat je al puzzelend moet helpen om bij de kwast te komen. Dit doe je door te teleporteren, wat gebeurt als de emmer door een blokje loopt dat je hebt geactiveerd. Hierbij moet je rekening houden met de richting waar het emmertje naar toe loopt en de obstakels die je onderweg ziet. Je gebruikt de portalen dus om snel door het level te navigeren.

Download Telepaint in de App Store (gratis)

Telepaint

Acid Nerve

€ 2,99 via App Store

2. Pokémon GO

Bijna precies op de eerste verjaardag van Pokémon GO brengt Niantic de grootste update in maanden uit. Zo zijn er nu Raids: groepsgevechten tegen een enorm krachtige Pokémon. Iedere dag krijg je een Raid Pass waarmee je mee kunt doen aan zo’n eindbaasgevecht. De raidfunctie lijkt volgens een aantal oplettende spelers nog iets anders toe te voegen. In de code van de update is ontdekt dat we binnenkort speciale Legendary Raids krijgen, waarmee je eindelijk legendarische Pokémon kunt gaan vangen.

Download Pokémon GO in de App Store (gratis)

Pokémon GO

Niantic, Inc.

Gratis via App Store

3. Sonic The Hedgehog

Sonic the Hedgehog kwam in 1991 uit voor de Sega Genesis, waarmee de hele Sonic-reeks eigenlijk begon. In de game race je als de bekende blauwe egel door de wereld, terwijl je springt en muntjes verzamelt. SEGA heeft de platformer geoptimaliseerd voor de iPhone en iPad. Sonic draait dan ook op een soepele 60 frames per seconde, waardoor het spel er beter uitziet dan ooit. Sonic heeft geen internetverbinding nodig, bevat alle levels uit de originele game en geeft je zelfs een aantal stickers die je in iMessage kunt gebruiken.

Download Sonic: The Hedgehog in de App Store (gratis)

Sonic the Hedgehog™ Classic

SEGA

Gratis via App Store

4. Waterminder

Het gebeurt niet vaak, maar als het Nederlandse hitteplan van kracht is, weet je dat er extreme temperaturen worden gehaald. Genoeg drinken is altijd belangrijk, maar tijdens deze extreme temperaturen extra noodzakelijk. Om een beter zicht te krijgen op hoeveel je drinkt, kun je Waterminder gebruiken. Deze app laat zien wat de minimale dagelijkse hoeveelheid vocht is die je tot je moet nemen, afhankelijk van je lengte, gewicht en bouw.

Download Waterminder in de App Store (3,49 euro)

WaterMinder® ∙ Water Tracker

Funn Media, LLC

€ 4,99 via App Store

5. Mr Future Ninja

Mr Future Ninja is een spel waarbij sluipen centraal staat. Je speelt als een ninja die het hoofdkwartier van een kwaadaardige corporatie binnendringt, waarbij je voorzichtig alle vijanden op je pad uit de weg moet ruimen. Iedere situatie vereist een andere aanpak, waarbij je goed na moet denken. Het spel onderscheidt zich door de mooie visuele stijl en toffe soundtrack, en is wat ons betreft één van de mooiste games in de App Store.

Download Mr Future Ninja in de App Store (4,49 euro)

Mr Future Ninja

Appsolute Games LLC

€ 1,99 via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen