De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 24 – 2019

Florence Peeters
16 juni 2019, 16:04
2 min leestijd
De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 24 – 2019

De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 24 vind je hier.

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De App Store draait iedere week overuren om de oneindige stroom aan nieuwe apps en updates te verwerken. Hier merk je echter weinig van, omdat slechts een klein deel de moeite van het installeren waard is. Als je iPhone of iPad wel wat nieuwe apps kan gebruiken, ben je hier aan het goede adres voor de leukste iOS-apps.

1. NS Lab

De NS heeft iets nieuws voor vooruitstrevende forenzen: de NS Lab-app. Dit is het experimentele broertje van de NS Reisplanner. Gebruikers kunnen hierin allerlei nieuwe functies testen die je treinreis leuker of gemakkelijker moeten maken.

Wat vooral opvalt, is dat je gedurende de hele reis iets hebt aan de app, in plaats van enkel tijdens het plannen ervan. De app biedt dan ook stap voor stap reisbegeleiding, maar geen planner. Die reis plan je in de normale NS-app, waarna je hierin reisbegeleiding en entertainment krijgt. Luister verschillende podcasts, doe een quiz of speel een game vanuit de app.

NS Lab - doe mee

NS Reizigers B.V.

Gratis via App Store

2. Daggerhood

Daggerhood oogt als een ouderwetse platform-game, maar is een stuk ingewikkelder dan je zou denken. In plaats van te springen kom je vooruit door je dolk te gooien. De richting die je dolk op gaat, ga jij ook heen. Zo moet je razendsnel een leven doorkruisen.

Maar ondertussen moet je ook puzzelen met de beste route om schatkisten en andere voorwerpen op te pikken en vijanden weten te verslaan. De dolk teleporteert je voordat je het weet naar een nieuwe wereld, tenzij je een vijand raakt. Dan heb je net wat extra tijd om een nieuwe route te kiezen vol schatten.

Daggerhood

Crescent Moon Games

€ 3,49 via App Store

3. Spotify

De Spotify-app heeft na de laatste update een vernieuwde muziekbibliotheek. Muziek en podcasts zijn daarin gesplitst onder twee aparte tabbladen. Dit zorgt er vooral voor dat podcasts gemakkelijker te vinden zijn. Voorheen waren podcasts slechts één van de vele opties in de muziekbibliotheek tussen alle muziek. Nu staan ze prominent bovenaan.

Het tabje dat podcasts laat zien, is opgesplitst in verschillende onderdelen. Zo zie je welke afleveringen van je favoriete podcasts nieuw zijn of welke je nog niet helemaal af hebt geluisterd, zodat je direct verder kunt luisteren.

Spotify - Muziek en podcasts

Spotify

Gratis via App Store

4. Appie van Albert Heijn

Gebruik je regelmatig de Appie-app van Albert Heijn om recepten in op te zoeken? De ingrediënten aanpassen op het aantal eters gaat nu een stuk makkelijker. Voorheen kon je dit namelijk niet aanpassen, maar nu kun je gemakkelijk aangeven voor hoeveel personen je een recept wilt koken. Zo weet je precies hoeveel je nodig hebt en hoef je dit niet meer handmatig uit te rekenen.

Albert Heijn supermarkt

Albert Heijn

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu