De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 24 – 2018

Wouter Nijsen
17 juni 2018, 16:07
3 min leestijd
De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 24 – 2018

De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 24 (2018) vind je hier.

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De App Store draait iedere week overuren om de oneindige stroom aan nieuwe apps en updates te verwerken. Hier merk je echter weinig van, omdat slechts een klein deel ervan de moeite van het installeren waard is. Als je iPhone, iPad of iPod touch wel wat nieuwe apps kan gebruiken, ben je hier aan het goede adres.

1. NOS-app

Speciaal voor het Wereldkampioenschap heeft de NOS zijn app helemaal bijgewerkt. Vanuit het hoofdmenu ga je naar het WK 2018-gedeelte, waar je vrijwel alles over het toernooi vindt. Zo vind je er het laatste nieuws, het programma en alle uitslagen en video’s met interviews en toffe compilaties. Bovendien heeft de app allerlei geinige feitjes, zoals een overzicht met de oudste selecties en kleinste spelers die meedoen.

Belangrijker is dat je met de NOS-app alle wedstrijden live op je iPhone of iPad kunt volgen. Zo hoef je helemaal niks te missen en kun je zelfs onderweg in de trein of bus, of als je je even verveelt, een wedstrijdje meepikken. Ook handig: beelden zijn direct te streamen naar een Chromecast, zodat je ook gewoon op je televisie kunt kijken.

NOS

Nederlandse Omroep Stichting

Gratis via App Store

2. Sweatcoin

Sweatcoin is op het moment van schrijven de populairste app in de App Store. De makers beloven gebruikers geld te geven als ze buiten lopen. Dat klinkt als een topdeal: gezond bezig zijn en daar ook nog eens financieel voor beloond worden. De app kun je zien als een soort stappenteller die jouw stappen bijhoudt en deze omzet in Sweatcoins. Deze munten zijn geen cryptovaluta, maar gewoon een verzonnen munt die je in de app kunt omruilen voor spullen of echt geld.

Door buiten te lopen verdien je munten, mits je de app toegang geeft tot je locatie. Het rendement komt op dit moment neer op ongeveer 1 Sweatcoin per 1500 stappen. Er is een maximaal aantal Sweatcoin dat je per dag kunt verdienen. Heb je een normaal lidmaatschap, dan mag je niet meer dan 5 Sweatcoins per dag bij elkaar lopen, met een maximum van 150 Sweatcoins per maand.

Sweatcoin Walking Step Tracker

Sweatco Ltd

Gratis via App Store

3. Ziggo Go

Als je met de Ziggo Go-app naar het tabblad ‘Movies & Series (XL)’ gaat, dan vind je daar voortaan een optie om een selectie films en series te downloaden, zodat ze later zonder internetverbinding te bekijken zijn. Niet alle films en series kun je downloaden en je herkent de downloadoptie aan een nieuw knopje. Om de feature te gebruiken, moet je eerst je apparaat registreren via je Ziggo-account.

Bij ‘Opgeslagen’ vind je alle films en tv-series die je met je iOS-apparaat hebt opgeslagen. Vanuit daar kun je gelijk beginnen met kijken, wat tot 30 dagen na het downloaden kan. Heb je de film of serie gekeken, dan wordt het bestand na twee dagen automatisch verwijderd. Ook als Ziggo een film of series uit het aanbod haalt, is kijken niet meer mogelijk.

Ziggo GO

Liberty Global Operations BV

Gratis via App Store

4. AH Tech

De Albert Heijn heeft steeds vaker verzamelacties die niet alleen leuk, maar ook leerzaam zijn. Daarbij horen ook speciale apps, zoals eerder de AH Moestuintje- of AH Dino’s-app. Deze maand draait alles om technologie met AH Tech. Deze actie wordt gehouden in samenwerking met wetenschapsmuseum NEMO. Kinderen kunnen in een verzamelboek en via YouTube-filmpjes allerlei informatie krijgen over technologische innovaties.

Met de AH Tech-app maak je kennis met Techie, het gezicht van deze nieuwe spaaractie. Het is een robotje dat je zelf kunt programmeren. Techie plaats je via augmented reality in de echte wereld, zodat je foto’s en video’s kunt maken. Je kunt ook selfie maken in de app, zodat Techie jouw gezicht draagt. AH Tech gebruik je door op de scanknop in de app te drukken en je camera naar een Tech-plaatje te wijzen. Vervolgens verschijnt Techie boven het plaatje.

AH Tech

Albert Heijn

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen