De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

De 5 leukste iOS-apps in de App Store van week 24 – 2017

Wouter Nijsen
18 juni 2017, 15:56
3 min leestijd
De 5 leukste iOS-apps in de App Store van week 24 – 2017

De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 24 vind je hier.

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De App Store draait iedere week overuren om de oneindige stroom aan nieuwe apps en updates te verwerken. Je merkt daar echter weinig van, omdat slechts een fractie ervan de moeite van het installeren waard is. Als je iPhone, iPad of iPod touch wel wat nieuwe apps kan gebruiken, ben je hier aan het goede adres.

1. Twitter

Twitter heeft een volledig nieuw design. Dat valt direct op als je de app opent, want alle avatars zijn rond in plaats van vierkant en het lettertype is aangepast. Ook zijn alle icoontjes anders. Het reply-pijltje is nu bijvoorbeeld een gespreksbubbel om zo duidelijker te zijn voor nieuwkomers. Naast het opgefriste uiterlijk biedt de vernieuwde Twitter-app enkele nieuwe functies. Swipe je naar rechts, of druk op je profielfoto linksboven, dan verschijnt er een nieuw menu.

Download het vernieuwde Twitter in de App Store (gratis)

Twitter

Twitter, Inc.

Gratis via App Store

2. Framed 2

Deze week verscheen een opvolger van de iOS-klassieker Framed. In Framed 2, dat zich opvallend genoeg voor het eerste deel afspeelt, los je opnieuw puzzels op in de vorm van een geanimeerd stripverhaal. Je begint met losse stukjes van een scène, die je vervolgens op de juiste volgorde moet leggen om het verhaal zich te laten ontvouwen. Dat levert leuke en uitdagende gameplay op. Framed 2 is overigens een op zichzelf staande game, dus je hoeft het origineel niet gespeeld te hebben om het verhaal te begrijpen.

Download Framed 2 in de App Store (5,49 euro)

FRAMED 2

Loveshack

€ 4,99 via App Store

Tip: iPhoned is er nu ook als app. Download ‘m gratis in de App Store!

3. Headspace

De populaire meditatie-app Headspace krijgt een makeover. Naast een nieuw design maakt de update de app ook wat flexibeler. Het is bijvoorbeeld mogelijk om hele korte meditaties te doen, wat handig is als je weinig tijd hebt, maar toch even een moment voor jezelf wil nemen. Bovendien kun je nu zelf een tijdslimiet voor een meditatie instellen, zodat je zelf bepaalt hoelang je even je rust pakt, in plaats van dat je vast zit aan een meditatiepakket van tien minuten.

Download Headspace in de App Store (gratis)

Headspace: Meditation & Sleep

Headspace Inc.

Gratis via App Store

4. Beat Stomper

Beat Stomper, de gratis App van de Week, is een in essentie vrij eenvoudige game, die het vooral moet hebben van zijn muziek en presentatie. Het spel heeft een groot aantal unieke dancenummers, die het best tot hun recht komen als je met koptelefoons speelt. Wat betreft presentatie onderscheidt Beat Stomper zich met een bijzondere, kleurrijke neon-look, inclusief fraaie special effects voor als je springt of stompt. De game beweegt verticaal naar boven, waarbij je steeds goed moet timen om te zorgen dat je heelhuids het volgende platform bereikt.

Download Beat Stomper in de App Store (gratis)

Beat Stomper

Rocky Hong

€ 1,99 via App Store

5. Microsoft Pix

Microsoft heeft zijn camera-app Pix van een flinke update voorzien. De app tovert je foto’s nu namelijk om tot kunstwerkjes, door kiekjes helemaal te bewerken en een effect te geven. Dit werkt op vrijwel dezelfde manier als bij Prisma, de populairste app om kunstwerken van je foto’s te maken. Wel tof is dat je kunt zien hoe het proces in z’n werk gaat, in plaats van dat je plots je nieuwe afbeelding te zien krijgt.

Download Framed 2 in de App Store (5,49 euro)

Microsoft Pix

Microsoft Corporation

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen