De 8 leukste iOS-apps in de App Store week 24 – 2016

Redactie
19 juni 2016, 15:59
3 min leestijd
De 8 leukste iOS-apps in de App Store week 24 – 2016

iPhoned zet iedere zondag de leukste iOS-apps voor je op een rijtje. Ideaal als je niet hebt kunnen volgen welke leuke nieuwe apps er afgelopen week zijn verschenen. Lees verder en zorg dat je weer op de hoogte bent!

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De afgelopen week heeft de App Store er weer duizenden nieuwe apps bijgekregen. Zo is het design van Facebook Messenger op de schop gegaan, krijg je met BitCam een camera van de jaren 90 tot je beschikking en vind je de meest actuele prijsverlagingen in Yellowbag.

Messenger

Meta Platforms, Inc.

Gratis via App Store

De Facebook Messenger-app voor iOS is van een vernieuwd design voorzien. Het hoofdscherm moet nu min of meer op een inbox lijken. De pagina met chats is ingedeeld als een soort mailbox. Helemaal bovenin staan de meest recente gesprekken die je met anderen hebt gevoerd. Daaronder staat een venster met favorieten, de mensen die je het vaakst berichtjes stuurt via de app.

TextGrabber - Foto Vertalen

ABBYY

Gratis via App Store

De app Textgrabber + Translator is de nieuwste gratis App van de Week. Met de applicatie kun je geprinte teksten van bijvoorbeeld boeken, tijdschriften, kranten of losse papieren ‘grijpen’ via de camera van je iPhone of iPad. De tekst kun je vervolgens makkelijk digitaliseren in meer dan zestig verschillende talen. Handig!

BitCam

The Iconfactory

Gratis via App Store

BitCam is een nieuwe foto-app voor iOS die je toestel transformeert in een computer uit 1996. Dat betekent een zwart-wit scherm, simpele interface en vooral heel veel grote pixels. Zelfs klassieke Mac-achtige menu’s keren terug naar het scherm van je iPhone. Deze kun je gebruiken om klassieke foto’s te schieten, zonder dat je daarvoor een antieke camera voor hoeft mee te nemen.

Popflake

Fancy Ventures UG (haftungsbeschraenkt)

Gratis via App Store

Popflake is de ideale app wanneer je van plan bent om informatie van een film te kijken, maar niet weet welke. Door enkele focus zoekwoorden in te vullen, zoekt Popflake een film voor je uit met achtergrondinformatie, zonder dat je wordt lastig gevallen door spoilers. Kortom, de ideale app voor het begin van je filmavond.


Yellowbag is een handige app die de prijzen van je favoriete producten in de gaten houdt, en je een notificatie stuurt zodat ze in prijs verlagen. Vorig jaar verscheen de app in de App Store, maar sindsdien is hij flink verbeterd. Volgens de makers monitort Yellowbag meer dan 20 miljoen producten, waardoor vrijwel elk product met de app werkt.

Houseparty

Life On Air, Inc

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

De makers van Meerkat willen met HouseParty een unieke videochat-app op de markt zetten. Met Houseparty is het makkelijk om een videochat te maken met meerdere mensen op je iOS-apparaat. Via een sms’je, WhatsApp-bericht of een andere sociaal netwerk stuur je een uitnodiging naar je vrienden, waarna deze de groep kunnen betreden. Je ziet iedere deelnemer van de groepschat terug op je scherm.

Telegram Messenger

Telegram FZ-LLC

Gratis via App Store

Telegram heeft een speciale Drafts-functie gekregen. Hiermee kun je berichten in Telegram alvast opslaan, zodat je gemakkelijk op een ander apparaat verder kunt schrijven aan je bericht. Ook de knop waarmee je snel naar de bodem van een chatgesprek kunt scrollen heeft nu een tellertje met het aantal te lezen berichten. Daarnaast heeft Telegram nu een eigen videospeler.

Willem

Thuisbioscoop

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Willem toont welke films er op dit moment in de bios draaien en welke populair zijn on-demand, inclusief beoordeling. Ook kun je via Facebook vrienden toevoegen om hun filmleven te volgen, en is het mogelijk om een film die je graag wilt kijken toe te voegen aan je profiel. Zo weet je precies welke films je nog moet checken.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu