De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 23 – 2019

De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 23 vind je hier.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De App Store draait iedere week overuren om de oneindige stroom aan nieuwe apps en updates te verwerken. Hier merk je echter weinig van, omdat slechts een klein deel de moeite van het installeren waard is. Als je iPhone of iPad wel wat nieuwe apps kan gebruiken, ben je hier aan het goede adres voor de leukste iOS-apps.

1. Skype

Na een testperiode heeft Skype eindelijk scherm delen toegevoegd. Dit houdt in dat je tijdens een videogesprek toestaat dat de ander kan meekijken met wat er op jouw scherm gebeurt.

Tijdens een videogesprek in de app kun je dan bijvoorbeeld je PowerPoint-presentatie laten zien aan je studiegenootje of Tinderen terwijl je beste vriend(in) meekijkt. Hoewel er verschillende zakelijke chat-apps zijn die dit aanbieden, bieden concurrenten als Google Duo, FaceTime of WhatsApp dit nog niet aan.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Skype voor iPhone

Skype Communications S.a.r.l

8,2 (1483 reviews)
Gratis via App Store

2. Berkanan Messenger

Het festivalseizoen is losgebarsten en tijdens zo’n festijn heb je niet altijd even goed bereik of internet. Berkanan Messenger is dan de oplossing voor jou en je vrienden. De app is een groepschat-dienst die werkt via bluetooth. Hierdoor is Berkanan niet afhankelijk van (overbelaste) zendmasten, maar van nabijheid van de anderen. Zo vind je altijd je vrienden terug in de menigte.

Handig is dat je geen internet nodig hebt om Berkanan te gebruiken, waardoor je ook nog eens data bespaard. Berichten reizen van apparaat naar apparaat en zijn dus wel relatief openbaar. Gecodeerde berichten versturen is ook mogelijk, maar dan moet er niet meer dan 70 meter tussen de verzender en ontvanger zijn.

Berkanan Messenger

IZE, Ltd.

10 (2 reviews)
Gratis via App Store

3. Little Logger

Kersverse ouders kunnen het wel en wee van hun kinderen gemakkelijk bijhouden met Little Logger. De app laat je allerlei activiteiten bijhouden, zoals hoeveel luiers je op een dag verschoont, voedingsmomenten, de hoeveelheid slaap en lengte en gewicht bijhouden.

Hierdoor krijg je na een tijdje een mooi overzicht van de groei van je baby, maar ook of er zaken opvallen. Het is mogelijk om de activiteiten van meerdere kinderen tegelijkertijd bij te houden.

Little Logger - Baby Tracking

Mohammad Fathi

Gratis via App Store

4. Wonder Boy

De cultklassieker Wonder Boy heeft zijn weg naar de App Store gevonden. Als half mens, half hagedis start je deze game, op zoek naar een manier om Wonder Boy weer volledig mens te maken. Door kastelen en langs stranden en andere parcours op moet je slangen, krabben en andere wezens verslaan om munten te verdienen.

Hoe verder je komt, hoe dichter je bij de genezing bent maar ook steeds verder verandert in een hagedis. Een beetje tactiek om zo snel mogelijk het einde te bereiken is dus nodig. Er zijn drie verschillende gameplay-soorten, afhankelijk van hoe moeilijk of makkelijk je de game wilt hebben.

Wonder Boy: The Dragon's Trap

DotEmu

6,6 (4 reviews)
€ 8,99 via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.