De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 23 – 2018

Wouter Nijsen
10 juni 2018, 16:11
3 min leestijd
De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 23 – 2018

De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 23 (2018) vind je hier.

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De App Store draait iedere week overuren om de oneindige stroom aan nieuwe apps en updates te verwerken. Hier merk je echter weinig van, omdat slechts een klein deel ervan de moeite van het installeren waard is. Als je iPhone, iPad of iPod touch wel wat nieuwe apps kan gebruiken, ben je hier aan het goede adres.

1. My Child Lebensborn

My Child Lebensborn is een hele andere soort game. Dit is namelijk een spelletje dat meer leerzaam dan leuk is. Je adopteert een Lebensborn-kind in Noorwegen. Lebensborn-kinderen zijn in de tijd van de Tweede Wereldoorlog geboren om meer mensen met een Arisch uiterlijk te krijgen.

Door deze geschiedenis groeien de kinderen op met veel haat, terwijl ze zelf niets aan hun oorsprong kunnen doen. De game wil laten zien hoe de oorlog ver na het einde nog slachtoffers maakt, terwijl jij gewoonweg probeert te zorgen voor een kind dat wordt gepest.

My Child Lebensborn

Sarepta Studio AS

€ 2,99 via App Store

2. Step Two

Op iPhoned raden we lezers al jaren aan om online accounts te beveiligen met tweestapsauthenticatie. Het probleem hiervan is vaak dat de apps waarmee je dit doet verre van ideaal zijn. Step Two maakt hier verandering in. Goed nieuws, want met deze extra (tweede) beveiligingsstap maak je het een stuk lastiger voor een buitenstaander om op jouw account in te breken.

Met iCloud-ondersteuning kun je de app namelijk laten synchroniseren tussen verschillende apparaten. Handig als je overstapt op een nieuwe iPhone, en hierdoor niet al je codes handmatig opnieuw moet invullen. Het voordeel hiervan is dat je codes op meerdere apparaten kunnen staan, zoals je iPhone en je iPad. Dit is tegelijkertijd echter ook een nadeel, want hierdoor is de kans groter dat iemand anders deze gegevens in kan zien.

Step Two

Neil Sardesai

Gratis via App Store

3. Disney Heroes: Battle Mode

Het komt niet vaak voor dat Disney al zijn personages bij elkaar brengt, en dat maakt Battle Mode zo bijzonder. In deze game vind je personages uit Toy Story, The Incredibles, Zootopia, Pirates of the Caribbean en nog meer. Disney Heroes is een RPG, waarin jouw personages in ‘Digital City’ strijden tegen een nieuwe vijand. Hoe meer je speelt, hoe sterker jouw helden worden.

Op dit moment zijn er al 25 personages om uit te kiezen, maar er worden regelmatig nieuwe helden toegevoegd. Disney wil met de game Wreck-It Ralph 2 promoten, de film die vanaf dit najaar in de bioscoop draait. De game is gratis om te downloaden, maar wil je sommige personages direct ontgrendelen dan zul je moeten betalen.

Disney Heroes: Battle Mode

PerBlue Entertainment, Inc

Gratis via App Store

4. Hours

Hours richt zich met name op freelancers en andere mensen die hun gewerkte uren nauwkeurig moeten bijhouden. Je kunt meerdere ‘klussen’ met bijbehorende details invoeren, zoals uurloon, pauzes en hoe laat je inklokt. Daarbovenop kun je aangeven hoeveel je betaalt krijgt bij overuren, locaties doorgeven en herinneringen instellen om uit te klokken.

De minimalistisch ogende app gaat nog veel verder qua opties. De betaalde versie geeft bijvoorbeeld een dagelijks overzicht van je verwachte inkomsten, herinneringen om targets te halen en de mogelijkheid om een widget op je startscherm te plaatsen. Ook kun je de app extra vergrendelen door middel van Touch ID en een back-up via iCloud.

Hours Time Tracking

Hours, LLC

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen