Vodafone Topdeal: de iPhone 12 tijdelijk extra scherp geprijsd!

De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 22 – 2019

Florence Peeters
2 juni 2019, 15:58
2 min leestijd
De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 22 – 2019

De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 22 vind je hier.

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De App Store draait iedere week overuren om de oneindige stroom aan nieuwe apps en updates te verwerken. Hier merk je echter weinig van, omdat slechts een klein deel de moeite van het installeren waard is. Als je iPhone of iPad wel wat nieuwe apps kan gebruiken, ben je hier aan het goede adres voor de leukste iOS-apps.

1.Twitter

Twitter-gebruikers kunnen voortaan met meerdere mensen tegelijk een livestream houden. De app voegt de optie toe om maximaal drie gasten toe te voegen aan een livevideo als die gebruikers daarom vragen. Kijkers van de livestream zien dan niet alleen de initiator van de video, maar ook de maximaal drie andere Twitteraars.

Het is echter voor extra deelnemers ook mogelijk om alleen met audio deel te nemen. Om de functie te activeren, is er nu een icoontje met twee gezichten te vinden zodra je op het camera-icoontje van de app tikt. Zodra je hierop tikt, kunnen anderen een verzoek indienen om bij de stream aan te sluiten.

Twitter

Twitter, Inc.

Gratis via App Store

2. Jumpgrid

Van het puzzelspel Jumpgrid gaat je hartslag vanzelf omhoog. Op een grid moet je elke node oppakken door van node naar node te springen. Ondertussen komen er in hoog tempo obstakels op je af. Als die je raken, ben je helaas af.

Gelukkig duren de puzzels slechts enkele seconden, al maakt dit het niet makkelijker. Zodra je een fout maakt, ben je razendsnel weer opnieuw begonnen aan het level. Zo vlieg je door het spel heen.

Jumpgrid

Ian MacLarty

€ 2,99 via App Store

3. Google Maps

Na een korte testperiode heeft Google Maps nu officieel flitspalen en snelheidslimieten aan de app toegevoegd. Zodra je nu een route plant in Google Maps, toont de app met kleine oranje icoontjes flitsers langs de weg. Als je meldingen aan hebt staan, zegt de Google Assistent ook dat er een flitser op de weg aankomt.

In de linker onderhoek van het scherm zie je voortaan de snelheidslimiet staan. De twee functies worden geleidelijk uitgerold en verschijnen vanzelf in de app. Updaten is dus niet nodig.

Google Maps

Google LLC

Gratis via App Store

4. Soundhound

Shazam-concurrent Soundhound heeft zijn app uitgebreid met een nieuw onderdeel. Voortaan kun je ook zoeken tussen miljoenen nummers op basis van de songtekst. Ben je niet meer in de buurt van waar het onbekende nummer wordt afgespeeld?

Als je de tekst (deels) nog weet, kun je zo alsnog dat ene liedje vinden. Voer simpelweg een zin of fragment in of maak een geluidsopname. Soundhound schotelt je vervolgens alle mogelijke nummers voor. Daarnaast toont de app in dit nieuwe tabblad een overzicht van de songteksten van populaire nummers over de hele wereld of per genre.

SoundHound

SoundHound, Inc.

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen