De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 22 – 2018

Wouter Nijsen
3 juni 2018, 16:10
3 min leestijd
De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 22 – 2018

De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 22 (2018) vind je hier.

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De App Store draait iedere week overuren om de oneindige stroom aan nieuwe apps en updates te verwerken. Hier merk je echter weinig van, omdat slechts een klein deel ervan de moeite van het installeren waard is. Als je iPhone, iPad of iPod touch wel wat nieuwe apps kan gebruiken, ben je hier aan het goede adres.

1. Philips Hue 3.0

Philips heeft zijn best gedaan om de Hue-app vooral wat gemakkelijker te maken in het dagelijks gebruik. Zo ziet de app er helemaal anders uit, met een stijlvol zwart design waardoor de felle kleuren van de Hue-lampen een stuk beter opvallen.

Daarnaast zijn de scenes op de schop gegaan. Er staan dertig nieuwe vooraf ingestelde scenes voor je klaar, die een kamer met een druk op de knop een specifieke kleurencombinatie kunnen geven. Nog leuker is de optie om zelf een scene te maken op basis van een foto uit je Filmrol. Kies bijvoorbeeld dat ene vakantiekiekje met een ondergaande zon en alle lampen in je kamer bootsen exact die kleur na.

Philips Hue

Signify Netherlands B.V.

Gratis via App Store

2. Pocket Run Pool

Pocket Run Pool is de nieuwste game van gamemaker Zach Gage, bekend van onder andere Really Bad Chess en Flipflop Solitaire. Nogmaals pakt hij een bekend concept en geeft hij er een unieke twist aan. Deze keer is het pool, waarin je de ballen met een bepaalde score in het gat met de hoogste verdubbelaar moet stoten. De game speelt zo lekker weg, dat je telkens een nieuw potje start.

Een beperkte versie van de game is gratis Je kunt dan een ‘standard run’ doen, waarin je zoveel mogelijk punten probeert te verzamelen. Ook kun je deelnemen aan een tournament. Betaal je eenmalig 4,49 euro, dan speel je de volledige game vrij, worden advertenties verwijderd en mag je de ‘Break of the Week’ spelen.

Pocket Run Pool

Zach Gage

Gratis via App Store

3. NLZIET

Apple TV-eigenaren hebben er een belangrijke reden bijgekregen om nooit meer een decoder aan te raken. Dankzij de nieuwe Apple TV-app van NLZIET kijk je de zenders van NPO, RTL en SBS voortaan rechtstreeks op het zwarte kastje van Apple. Met de ingebouwde tv-gids kun je gemakkelijk zien welke programma’s eraan komen, die je ook nog eens tot zeven dagen terug kunt kijken.

Handig als je een film of serie gemist hebt en die op een later moment toch nog wil zien. Omdat de NLZIET-app voor tvOS gemaakt heeft, ondersteunt de app ook spraakassistent Siri. Dat maakt het makkelijk om met een simpele stemopdracht naar een specifieke uitzending te zoeken. De app is een tijdje getest door meer dan 1200 testers, die hun feedback hebben doorgegeven om de app zo goed mogelijk te maken.

NLZIET | Online tv-kijken

NLZIET Cooperatief U.A.

Gratis via App Store

4. Timelines

Timelines ontleent zijn naam aan de manier waarop de app werkt. Het idee is simpel: voor iedere activiteit start je een nieuwe tijdlijn en met 1 tik op de knop begin je met het bijhouden van je tijd. Deze tijdlijnen kun je vervolgens weergeven precies zoals jij het wilt. Wanneer je graag overzicht hebt gebruik je het maandoverzicht, terwijl je ook per uur kunt kijken wat je hebt gedaan.

De app is heel simpel van opzet, maar biedt genoeg mogelijkheden voor veeleisende gebruikers. Je kunt bijvoorbeeld herinneringen instellen, die jou helpen bij het aanzetten van je timer. Ook is het mogelijk om je tijdlijnen in meerdere categorieën op te delen, waardoor je per activiteit weet hoeveel tijd je ermee bezig bent. Tot slot heeft Timelines een Apple Watch-app.

Timelines Time Tracking

Lukas Petr

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen