De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 20 – 2019

Florence Peeters
19 mei 2019, 16:03
3 min leestijd
De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 20 – 2019

De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 20 vind je hier.

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De App Store draait iedere week overuren om de oneindige stroom aan nieuwe apps en updates te verwerken. Hier merk je echter weinig van, omdat slechts een klein deel de moeite van het installeren waard is. Als je iPhone of iPad wel wat nieuwe apps kan gebruiken, ben je hier aan het goede adres voor de leukste iOS-apps.

1. Kernel

Kernel focust zich zo goed mogelijk op één ding: de app houdt alle aankomende filmreleases bij. Hierdoor helpt de app je om zowel op de hoogte te blijven van nieuwe films, maar vergeet je ook nooit meer wanneer een titel in de bioscoop draait of online beschikbaar is.

Zodra je een film gekozen hebt, verschijnt deze op je persoonlijke ‘watchlist’ met een klok die aftelt naar de dag dat de film beschikbaar is. Naast meldingen voor releasedata, vind je in de betaalde versie van de app (eenmalig 2,29 euro) ook een uitgebreide blog vol filmreviews, opiniestukken, nieuwe trailers en meer.

Kernel

Minorbits LLC

Gratis via App Store

2. Steam Link

Het heeft lang geduurd, maar eindelijk brengt Valve de Steam Link-app naar de iPhone en iPad. Met Steam Link stream je games over je netwerk van je pc naar je iDevice, zodat je met een gekoppelde controller of het touchscreen games kunt spelen die normaal gesproken nooit op een iPhone of iPad kunnen draaien.

Omdat de game via een stream vanaf je pc draait, kun je grafisch zware games spelen die anders enkel op een pc te spelen zouden zijn. Je hoeft enkel je Apple-apparaat te koppelen aan Steam op je pc, en je kunt beginnen met spelen.

Steam Link

Valve

Gratis via App Store

3. The Gardens Between

Er is met The Gardens Between weer een fijne puzzelgame met een verhaallijn in de App Store verschenen. De beste vrienden Arina en Frendt gaan samen op reis door mysterieuze tuinen. Overal komen ze voorwerpen tegen uit hun eigen jeugd. Deze vertellen het verhaal van hun vriendschap en waar ze afscheid van hebben moeten nemen.

Dit verhaal ontvouwt zich door de puzzels die jij moet oplossen, aan de hand van deze voorwerpen. Zorg dat je de tijd manipuleert om alle puzzels op te kunnen lossen en het hoogtepunt van elk puzzeleiland te bereiken. De game heeft meer dan 20 eilanden om uit te spelen.

The Gardens Between

THE VOXEL AGENTS PTY. LTD.

€ 4,99 via App Store

4. Phonebook

Phonebook zorgt ervoor dat je nooit meer dubbele contacten of foute telefoonnummers in je contactenlijst hebt staan. Deze slimme contactenapp is in feite de app-opvolger van de bekende papieren Telefoongids. Op het moment dat iemand uit jouw contactenlijst zijn nummer of andere gegevens verandert, voert Phonebook deze wijzigingen automatisch door.

Zo heb je nooit meer dubbele contacten, verouderde telefoonnummers of incomplete informatie in je lijst staan. Bovendien kies je zelf welke gegevens je via de app met anderen deelt. Zo kun je kiezen welke contacten wel of juist niet jouw nieuwe telefoonnummer krijgen.

Phonebook - Contacten manager

Act2All B.V.

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen