De 8 leukste iOS-apps in de App Store week 20 – 2016

Redactie
22 mei 2016, 16:02
3 min leestijd
De 8 leukste iOS-apps in de App Store week 20 – 2016

iPhoned zet iedere zondag de leukste iOS-apps voor je op een rijtje. Ideaal als je niet hebt kunnen volgen welke leuke nieuwe apps er afgelopen week zijn verschenen. Lees verder en zorg dat je weer op de hoogte bent!

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De afgelopen week heeft de App Store er weer duizenden nieuwe apps bijgekregen. Zo heeft de Tweede Kamer een eigen app gekregen met Debat Direct, waarschuwt Flitsmeister nu ook voor files en laat Telegram je achteraf berichten bewerken.

Social Charging

frismedia.nl

Gratis via App Store

De Nederlandse app Social Charging moet het voor bestuurders van elektrische auto’s makkelijker worden om oplaadpalen te gebruiken of delen met buurtgenoten, collega’s en onbekenden. Gebruikers maken een account aan per e-mail of Facebook en voeren hun kenteken in. Zo weet Social Charging de accugrootte en berekent de app wat het opladen kost bij elk oplaadpunt.

Debat Direct

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Gratis via App Store

Dankzij Debat Direct houd je overzicht van wat er in de Tweede Kamer gebeurt. De app toont per dag hoeveel debatten er zijn en waar ze over gaan. De plenaire debatten en openbare commissievergaderingen zijn live te volgen via een stream. Het is ook mogelijk om de app als tweede scherm te gebruiken, waardoor je meteen weet wie aan het woord is.

Flitsmeister

Flitsmeister B.V.

Gratis via App Store

In de nieuwe versie van Flitsmeister is het mogelijk om onder meer een ongeval, stilstaand voertuig, file, slecht wegdek, mist of een object op de weg te melden. Zoals altijd speelt de community van Flitsmeister hier een belangrijke rol in, omdat je via de app deze meldingen door kunt geven. Hiermee help je de mensen een handje die dezelfde route rijden.

YouTube

Google LLC

Gratis via App Store

In de nieuwe iOS-versie van YouTube kun je filmpjes in virtual reality bekijken met de Google Cardboard. De goedkope kartonnen vr-bril van Google ondersteunt iedere video van de populaire dienst. Het was al mogelijk om in de YouTube-app 360-graden-video’s te bekijken, waarbij je over het scherm moest swipen om verschillende hoeken te checken.

Pull My Tongue

Noodlecake

€ 1,09 via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

In de gratis App van de Week Pull My Tongue speel je als Greg. Of beter gezegd, de tong van Greg. Het is aan jou de taak om deze hongerige kameleon van popcorn te voorzien. Dit doe je door de tong van deze kameleon ver genoeg te strekken langs allerlei obstakels. Tijdens de jacht naar popcorn is het ook taak om zoveel mogelijk sterren te scoren in de levels.


Spaces is het nieuwe sociale platform van Google. De app combineert allerlei diensten, waaronder Chrome, YouTube en de Google-zoekmachine. Als je iets vindt dat je wil delen, dan doe je dat in de specifieke groep, of ‘space’, waar mensen het artikel, de video of afbeelding interessant vinden. Zodra je iets gedeeld hebt, kan er een gesprek ontstaan onder hetgeen dat je gedeeld hebt.

Telegram Messenger

Telegram FZ-LLC

Gratis via App Store

De update voor Telegram heeft als belangrijkste nieuwe functie de mogelijkheid om verstuurde berichten aan te passen. Je krijgt maximaal twee dagen de tijd om een chatbericht te wijzigen, daarna blijft de tekst definitief zoals hij is. Om te laten zien dat een chatbericht gewijzigd is, verschijnt het woordje ‘bewerkt’ in het tekstwolkje ernaast.

zenly - your world

Zenly

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Zenly is een nieuwe app waarmee je altijd kunt checken waar je vrienden zijn. De app is vooral handig wanneer je samen met wat vrienden op een festival bent en wil kunnen checken waar ze precies zijn. Niet iedereen reageert immers gelijk op een berichtje. Je nodigt je vrienden uit en vervolgens verschijnt hun locatie op een grote kaart.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu