De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 19 – 2019

Florence Peeters
12 mei 2019, 16:03
2 min leestijd
De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 19 – 2019

De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 19 vind je hier.

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De App Store draait iedere week overuren om de oneindige stroom aan nieuwe apps en updates te verwerken. Hier merk je echter weinig van, omdat slechts een klein deel de moeite van het installeren waard is. Als je iPhone of iPad wel wat nieuwe apps kan gebruiken, ben je hier aan het goede adres voor de leukste iOS-apps.

1. Eindexamen app

De landelijke eindexamens zijn weer in volle gang, en dan kun je maar beter je planning op orde hebben. De Eindexamen app is gemaakt om wat werk uit handen te nemen tijdens de eindexamenperiode. Met ingebouwde kalender breng je overzichtelijk in kaart wanneer je een examen hebt.

Hier kun je ook een planning aanmaken, zodat je niet zomaar ergens begint met leren. Ook na het examen komt de app nog van pas, omdat je er al snel de inkijkdocumenten in kunt vinden. Zo weet je al een beetje hoe je ervoor staat.

Eindexamen App

Re: Software

Gratis via App Store

2. Philips Hue

Philips heeft zijn Philips Hue-app uitgebreid met Zones. Met Zones bedien je verschillende lampen in meerdere kamers, of juist een deel van een kamer. Het zorgt ervoor dat je beter kan indelen welke lampen je tegelijkertijd wil bedienen.

Als je Philips Hue-lampen in zowel de keuken als de woonkamer hebt, is het wel zo fijn als je deze’s avonds met één druk op de knop kan uitschakelen. Dit was voorheen alleen mogelijk als je al deze lampen als één kamer zou instellen. Momenteel is de functie alleen beschikbaar als bètaversie, maar wel voor iedereen toegankelijk.

Philips Hue

Signify Netherlands B.V.

Gratis via App Store

3. Tropico

Het uitgebreide iPad-spel Tropico is nu ook voor de iPhone beschikbaar. In Tropico ben je de leider van een onderontwikkeld Caribisch eiland. Bouw aan een betere toekomst van het eiland door wegen aan te leggen en gebouwen neer te zetten, maar toon ook je leiderschap in verkiezingen en het beleid.

Jij bepaalt of het eiland een toeristische trekpleister, politiestaat of een industriestad wordt. De game is helemaal opnieuw gebouwd voor de iPhone, waardoor de besturing ervan uitgebreid maar natuurlijk is. Een soort SimCity, maar dan met een politiek tintje.

Tropico

Feral Interactive Ltd

€ 11,99 via App Store

4. Telegram

Telegram voegt een extra manier om je chats beveiligen toe in de laatste update. Voortaan kun je namelijk een 6-cijferige code instellen om Telegram mee te vergrendelen. Het was al mogelijk om een 4-cijferige code of wachtwoord te gebruiken.

Naast dat je chats zo veilig achter slot en grendel zitten, is het makkelijker geworden om stickers te delen met anderen. Zo kun je je vrienden mee laten genieten van jouw nieuwe sticker-verzameling. Verder stuur je berichten nu gemakkelijker door, omdat de doorstuurfunctie meteen verschijnt als je een of meerdere berichten selecteert.

Telegram Messenger

Telegram FZ-LLC

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen