De 5 leukste iOS-apps in de App Store van week 19 – 2017

Lars Paijmans
14 mei 2017, 16:17
3 min leestijd
De 5 leukste iOS-apps in de App Store van week 19 – 2017

De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 19 vind je hier.

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De App Store draait iedere week overuren om de oneindige stroom aan nieuwe apps en updates te verwerken. Je merkt daar echter weinig van, omdat slechts een fractie ervan de moeite van het installeren waard is. Als je iPhone, iPad of iPod touch wel wat nieuwe apps kan gebruiken, ben je hier aan het goede adres.

Addy

Met de hulp van Addy maak je van iedere foto een kaart, uitnodiging of indrukwekkende profielfoto. Met teksten, stickers, filters en meer maakt Addy het makkelijk om een foto vanaf je iPhone te bewerken. Deze deel je vervolgend natuurlijk direct vanuit de app op je favoriete sociale netwerken. De app is niet goedkoop voor een foto-app, maar zit wel vol met unieke handgetekende stickers en teksten.

Download Addy in de App Store (€5,49)

Workflow

iOS-app Workflow heeft zijn eerste update gekregen na de overname door Apple. Er zijn onder meer taken voor Apple Music toegevoegd. De app, waarmee taken bepaalde acties automatiseren volgens het ‘If This Than That’-principe, is toe aan versie 1.7.4. Net na de overname verdwenen enkele integraties met Google Chrome en later lezen-dienst Pocket. Die zijn in de meest recente versie weer teruggekeerd. Mensen die Workflow gebruiken, kunnen ervoor kiezen om bepaalde acties in Googles browser te openen en om artikelen in Pocket op te slaan.

Download Workflow in de App Store (gratis)

Opdrachten

Apple

Gratis via App Store

To the Moon

Als je op zoek bent naar een vermakelijke iOS-game met een meeslepend verhaal, dan mag je To the Moon niet missen. In dit verhaalgedreven spel doorloop je de herinneringen van een oude man op zijn sterfbed in omgekeerde volgorde. Op die manier probeer je zijn laatste wens in vervulling te laten gaan. Het retro-grafische stijltje doet een simpel spel vermoeden, maar niets is minder waar. To the Moon is een spel dat al jaren hoog aangeschreven wordt, en vindt deze week eindelijk zijn weg naar de iPhone en iPad.

Download To the Moon in de App Store (gratis)

To the Moon

X.D. Network Inc.

€ 4,99 via App Store

Artificial Superintelligence

Wat zou jij doen als je de eerste supercomputer met een bewustzijn gemaakt hebt? In het komische Artificial Superintelligence krijg je continu keuzes op je afgevuurd, die het lot van de mensheid uiteindelijk bepalen. Continu is het aan jou om een balans te houden tussen het personeel, het internet, de overheid en je investeerders. Het spel is gemaakt door het team dat ook de sarcastische weer-app Carrot Weather gemaakt heeft, dus reken op een gezonde dosis donkere humor.

Download Artificial Superintelligence in de App Store (gratis)

Artificial Superintelligence

Grailr LLC

€ 3,99 via App Store

Injustice 2

Kruip in de huid van je favoriete DC-superheld en vecht het uit met andere bekende gezichten uit het stripboeken-universum. Injustice 2 brengt de populaire fightinggame naar de iPhone en iPad, met meer dan genoeg te doen. Zo kun je nieuwe helden beter maken door hun uitrusting te verbeteren, wat goed van pas komt als je als Batman de strijd aangaat met Superman. De game is gratis te downloaden, al puilt het spel uit van de in-app aankopen.

Download Injustice 2 in de App Store (gratis)

Injustice 2

Warner Bros.

Gratis via App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen