De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

De 7 leukste iOS-apps in de App Store week 18 – 2015

Wouter Nijsen
3 mei 2015, 16:03
3 min leestijd
De 7 leukste iOS-apps in de App Store week 18 – 2015

iPhoned zet iedere zondag de leukste iOS-apps voor je op een rijtje. Ideaal als je niet hebt kunnen volgen welke leuke nieuwe apps er zijn verschenen. Lees verder en zorg dat je weer op de hoogte bent!

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De afgelopen week zijn er weer duizenden nieuwe apps in de App Store verschenen. De volgende 7 applicaties zijn nieuw of geüpdatet en wat ons betreft zeker de moeite waard.


Clear is een nieuwe iOS-app die je helpt bij het opschonen van je social media-accounts. Zo worden automatisch beschamende of negatieve berichtjes verwijderd. Dat doet de applicatie door het gebruik van meerdere algoritmes en een supercomputer, zodat berichten op de juiste manier worden gefilterd. Als gebruiker krijg je elk bericht te zien, waarna je zelf kunt bepalen of ‘ie wel of niet moet worden verwijderd. Zo hoef je niet meer eindeloos te zoeken om negatieve meldingen op te sporen.

Airbnb

Airbnb, Inc.

Gratis via App Store

De Airbnb-app was er al langer voor de iPhone, maar is nu ook voor het grotere scherm van de iPad geoptimaliseerd. De nadruk in de app ligt op beeld; bij het bladeren door het aanbod zie je grote foto’s met een hoge kwaliteit die een goede indruk geven van de desbetreffende accommodatie. Je kunt gemakkelijk zoeken op locatie, data, prijs en de beschikbare voorzieningen en direct vanuit de app een kamer boeken. De iPad-versie van Airbnb laat bovendien zien welke accommodaties beschikbaar zijn in de stad waar je zoekt.

Apple Store

Apple

Gratis via App Store

De officiële Apple Store-app is deze week geüpdatet voor de Apple Watch. De app zit heel simpel in elkaar, al blijft het aantal functies wat beperkt. Zo toont de app op je Apple Watch de dichtstbijzijnde Store en kun je naar links vegen om het tweede scherm te openen. Hier vind je workshops die door Apple worden gegeven. Op het derde scherm kun je bestellingen bijhouden die je bij Apple hebt gedaan.

Jelly Reef

Adriaan de Jongh

€ 0,49 via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

In Jelly Reef probeer je zoveel mogelijk kwallen naar hun bestemming te brengen door verschillende zeelevels te doorkruisen en werelden te voltooien. Je bestuurt echter niet de kwallen zelf, maar de stroming van de zee. Dat doe je door over het scherm te vegen. Hoe groter de groep goedlachse kwallen wordt, des te lastiger het is om ze bij elkaar te krijgen. Daarnaast is de oceaan ook vol met gevaar.

Actiecode

Imbull

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Met de Actiecode iOS-app heb je toegang tot honderden kortingscodes en coupons die je zowel on- als offline kunt gebruiken. Handig is dat de app meldingen kan weergeven voor als je favoriete winkel een kortingsactie heeft. Verder kun je filteren op categorie (bijvoorbeeld kleding of elektronica), actiecodes bekijken van de beste (online) winkels en direct zien welke acties voor jouw regio gelden. Geld besparen wordt op die manier erg eenvoudig.


Zero is een nieuwe e-mail-app voor iOS die jou van een overvolle inbox moet afhelpen. Dat doet de app door je aandachtig naar elk ontvangen mailtje te laten kijken. Zero werkt met Gmail-, Hotmail-, Outlook-, iCloud en Yahoo-accounts en toont elk ontvangen berichtje één voor één op het scherm. Hierna kun je bepalen wat je met een ontvangen mailtje wilt doen: bewaren, reageren of verwijderen.

Mighty Switch Force! Hose It Down!

WayForward Technologies, Inc.

Gratis via App Store

In Mighty Switch Force speel je als een cartooneske brandweerman, die in een fraai vormgegeven spelwereld allerlei puzzels moet oplossen. In de basis is het de bedoeling om de branden, die zich aan het einde van elk level bevinden, te blussen. Dat is echter niet zo makkelijk, want het water uit de brandweerslang kan niet zomaar bij het vuur terecht. Je dient eerst diverse blokken te verschuiven om zo al puzzelend het level te kunnen voltooien.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu