De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 18 – 2018

Rick van der Veer
6 mei 2018, 16:07
3 min leestijd
De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 18 – 2018

De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 18 (2018) vind je hier.

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De App Store draait iedere week overuren om de oneindige stroom aan nieuwe apps en updates te verwerken. Hier merk je echter weinig van, omdat slechts een klein deel ervan de moeite van het installeren waard is. Als je iPhone, iPad of iPod touch wel wat nieuwe apps kan gebruiken, ben je hier aan het goede adres.

1. Fabulous

Gezonder leven, meer slapen en beter focussen: iedereen wil zijn gewoontes veranderen en verbeteren, maar het is makkelijker gezegd dan gedaan. De nieuwe app Fabulous helpt je stap voor stap de goede kant op, op een slimme manier.

Het zijn dan ook niet de taken zelf die Fabulous het proberen waard maken, maar de manier waarop de app je op slimme manieren hieraan herinnert. Tel hier de motiverende ingesproken motivatiebrieven bij op en je krijgt een app die jou een grotere kans geeft om de doelen die je stelt ook echt te halen.

Fabulous: Daily Habit Tracker

Fabulous

Gratis via App Store

2. OVIVO

In OVIVO ben je een klein balletje en rol je rond in een bijzondere zwartwit-wereld. Je beweegt over de lijn tussen zwart en wit, maar met een druk op het scherm wissel je van kant. De zwaartekracht wisselt mee, waardoor je op een rustgevende manier door de wereld heen valt en rolt, op zoek naar objecten die je moet pakken voor de voortgang.

Heb je in drie levels het object gevonden, dan zoomt het scherm uit en blijkt de wereld uit een prachtig kunstwerk te bestaan. Vervolgens stap je de volgende wereld in om dit te herhalen. Natuurlijk wel met steeds meer interessante uitdagingen.

OVIVO

Alex Vilassak

€ 0,49 via App Store

3. 1Password

1Password is misschien wel de bekendste wachtwoorden-app op iOS. In deze app kun je wachtwoorden invoeren, aanmaken en opslaan. Door via 1Password een wachtwoord te laten genereren met hoofdletters, kleine letters, symbolen en cijfers tot wel 30 tekens, weet je zeker dat je goed beveiligd bent. Naast wachtwoorden kun je ook andere privé-info kwijt, zoals creditcard- en paspoortgegevens, of geheime notities. De app zelf heeft een apart wachtwoord nodig om te openen. Wees slim en schrijf die op een briefje die je goed bewaart. 1Password kan synchroniseren met iCloud en Dropbox.

Vroeger was de app altijd behoorlijk prijzig, maar tegenwoordig is hij gratis te downloaden. Voor 10,99 euro kun je upgraden naar de pro-versie. Hiermee heb je onder meer de keuze uit een breder scala aan categorieën en waarmee je tags en mapjes kunt maken.

1Password 7 • Password Manager

AgileBits Inc.

Gratis via App Store

4. MasterClass

Je leven lang blijven leren houdt je niet alleen jong, maar het verbreedt je eigen horizon. Dat vinden de makers van MasterClass ook: de app biedt je iedere dag een leerzame, korte video die je iets bijbrengt over een specifieke vaardigheid. De video’s worden opgenomen met experts in hun vakgebied, waaronder Gordon Ramsey, Stephen Curry en Samuel L. Jackson.

De onderwerpen waar de video’s over gaan variëren van muziek en schrijven tot sport en politiek. Bovendien kun je iedere dag gratis een aantal video’s bekijken, maar moet je wel bijbetalen als je alle video’s van een specifieke docent wil bekijken.

MasterClass: Learn New Skills

MasterClass

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu