De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 17 – 2019

Florence Peeters
28 april 2019, 15:56
3 min leestijd
De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 17 – 2019

De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 17 vind je hier.

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De App Store draait iedere week overuren om de oneindige stroom aan nieuwe apps en updates te verwerken. Hier merk je echter weinig van, omdat slechts een klein deel de moeite van het installeren waard is. Als je iPhone of iPad wel wat nieuwe apps kan gebruiken, ben je hier aan het goede adres.

1. Google Fit

Google Fit is nu ook beschikbaar voor iOS. De tegenhanger van Apples Gezondheid-app helpt je gezonder en actiever door het leven te gaan. Google Fit heeft twee peilers om je gezondheid te meten: Beweegminuten en Hartpunten. De eerste verdien je door de trap te pakken en een rondje met de hond te lopen.

Hartpunten scoor je tijdens activiteiten waar je een hogere hartslag door krijgt. Door toegang te geven tot gegevens uit de Gezondheid-app, kun je met Google Fit ook workouts met je Apple Watch registreren. De app probeert je steeds gezonder te maken, door om de zoveel tijd het aantal Beweegminuten en Hartpunten op te schroeven.

Google Fit: activiteitstracker

Google LLC

Gratis via App Store

2. Instagram

Instagram Verhalen zijn inmiddels minstens zo populair als de normale tijdlijn, en Instagram heeft de mogelijkheden ervan opnieuw een stukje uitgebreid met de quiz-sticker. Waar je met de al langer bestaande pollfunctie mensen slechts uit twee antwoorden kunt laten kiezen, stel je met de quizfunctie vragen met maximaal vier antwoordopties.

Zo kun je je vrienden of volgers testen door je verhalen te vullen met quizvragen. Het leuke aan de quizfunctie is dat gebruikers die antwoord geven op de vraag, meteen zien of ze het juiste antwoord hebben gegeven. Dit goede antwoord markeer je zelf voordat de poll in je verhaal verschijnt.

Instagram

Instagram, Inc.

Gratis via App Store

3. Pathé All Stars

Filmliefhebbers die regelmatig naar een Pathé-bioscoop gaan, kunnen met de Pathé All Stars app leuke extra’s verdienen. Deze app is het nieuwe beloningsprogramma van de bioscoopketen. Bij elk bioscoopbezoek ontvang je voor iedere euro die je uitgeeft punten, Stars. Deze wissel je in de online shop in voor gratis producten en kortingen op snacks, drinks en tickets.

Verder zijn er in de app regelmatig exclusieve acties te vinden waar je nog meer beloningen mee kan verdienen. Het loont extra als Pathé Unlimited-abonnee om de app vanaf het begin te gebruiken, want hoe langer je abonnee bent, des te meer Stars je krijgt.

Pathé All Stars

Pathé Theatres BV

Gratis via App Store

4. Reeder 4

De RSS-app Reeder is volledig vernieuwd en brengt met Reeder 4 een nieuwe manier van lezen. Met een app als Reeder scroll je razendsnel door al het nieuws van je favoriete bronnen. Met Reeder 4 wordt dat nog makkelijker, onder meer door de Bionic Reading-modus.

Door eerste delen van worden dikgedrukt te tonen, kunnen je hersenen de woorden sneller afmaken zodat je sneller door een tekst heen gaat. Verder zijn de afbeeldingen verbeterd en kun je een leeslijst bijhouden die met iCloud synchroniseert.

Reeder 4

Silvio Rizzi

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen