De 5 leukste iOS-apps in de App Store van week 17 – 2017

Wouter Nijsen
30 april 2017, 16:18
2 min leestijd
De 5 leukste iOS-apps in de App Store van week 17 – 2017

De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 17 vind je hier.

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps van week 17 op een rijtje

De App Store draait iedere week overuren om de oneindige stroom aan nieuwe apps en updates te verwerken. Je merkt daar echter weinig van, omdat slechts een fractie ervan de moeite van het installeren waard is. Als je iPhone, iPad of iPod wel wat nieuwe apps kan gebruiken, ben je hier aan het goede adres.

Lily - Playful Music Creation

Pelican 7

€ 1,99 via App Store

Apple geeft een week lang de app Lily weg. Deze muziek-app laat je op een speelse en originele manier deuntjes maken, via bloemen. Je start je muziekstuk met een enkele bloem. Het idee is dat de tijdslijn langs elk blad van die bloem loopt en het is aan jou om te kiezen hoe de bloembladen klinken. Kies je verschillende tonen, dan ontstaat er al snel een deuntje. Daar blijft het niet bij, want door meerdere bloemen te kiezen, creëer je namelijk een volledig muziekstuk.

Voetbal International

Voetbal International

Gratis via App Store

Voetbalfans opgelet, want de Voetbal International-app voor iOS is van een flinke update voorzien. Versie 8.0 introduceert een compleet nieuw design, dat rustiger en overzichtelijker oogt. Bovendien is de app sneller, zodat je vlot tussen het nieuws, de video’s en statistieken kunt schakelen. Natuurlijk is het nog steeds mogelijk om live events te volgen, standen en scores te checken en te discussiëren over het laatste voetbalnieuws.

Astro - Email & Calendar

Astro Technology, Inc

Gratis via App Store
Helaas, deze app is uit de App Store verwijderd

Astro is een handige e-mail-app met een ingebouwde chatbot, de Astrobot. Die helpt je met het bijhouden van je e-mail en kijkt op basis van je gebruik op welke nieuwsbrieven je je bijvoorbeeld kunt uitschrijven. Hoe vaker je Astro gebruikt, hoe slimmer de Astrobot wordt. Verder is de app van alle gemakken voorzien, zoals een knop om e-mails te snoozen, in te plannen en reminders in te stellen. Astro is gratis te downloaden in de App Store.

Full of Stars

ArsThanea

Gratis via App Store

De iOS-game Full of Stars combineert twee game-ideeën. Allereerst is het een aardig spelletje waarin je als ruimteschip langs meteorieten manoeuvreert. Daarnaast zit er een flink verhaal achter waarin je moeilijke keuzes moet maken. Ook moet je zoveel mogelijk mensen zien te redden, terwijl je het universum ontdekt. De verschillende onderdelen lijken erg los van elkaar te staan, maar desondanks is het bij elkaar een vermakelijke game.

Lees ook: de 5 beste iOS-games van april 2017

Google Trips – Plan Your Trip

Google LLC

Gratis via App Store
Helaas, deze app is uit de App Store verwijderd

Google Trips, de handige reis-app die al je relevante reisgegevens verzamelt, is deze week weer een stukje beter geworden. Nieuw is dat de applicatie nu ook trein- en bustickets voor je verzamelt, mits ze op je Gmail-account staan. Daarnaast worden hotel-, vlucht- en autoreserveringen automatisch bij elkaar gepakt. Tot slot brengt de update de optie om reserveringen voor een trip gemakkelijk met anderen te delen.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen