De 10 leukste iOS-apps in de App Store week 16 – 2016

Redactie
24 april 2016, 16:03
3 min leestijd
De 10 leukste iOS-apps in de App Store week 16 – 2016

iPhoned zet iedere zondag de leukste iOS-apps voor je op een rijtje. Ideaal als je niet hebt kunnen volgen welke leuke nieuwe apps er afgelopen week zijn verschenen. Lees verder en zorg dat je weer op de hoogte bent!

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De afgelopen week heeft de App Store er weer duizenden nieuwe apps bijgekregen. Zo heeft Snapchat een nieuwe faceswap-feature gekregen, kun met Serist je favoriete tv-series bijhouden en laat Steve the Jumping Dinosaur je gamen in het notificatiecentrum.

Snapchat

Snap, Inc.

Gratis via App Store

In de nieuwste Snapchat-update zit een nieuwe faceswap-functie, waardoor je gezichten die op je filmrol staan op dat van jezelf kunt plakken. Net zoals bij de oorspronkelijke Snapchat faceswap-functie worden gezichten automatisch gedetecteerd en kun je deze gewoon blijven bewegen.

Uber - Vraag een rit aan

Uber Technologies, Inc.

Gratis via App Store

Uber breidt zijn taxidienst dienst uit naar de gehele Randstad. Gebruik je de Uber-app in de Randstad, dan kun je direct zien hoe lang het duurt voor de eerste Uber-chauffeur bij je kan zijn. Je stelt een ophaallocatie in en geeft je bestemming op, vervolgens kun je ook je ritprijs inzien. In Nederland heb je de keuze uit Uber-varianten UberX en UberBLACK.

Warbits

Risky Lab Inc

€ 5,99 via App Store

Warbits doet erg denken aan Advance Wars, een spel op de Gameboy Advance. In de game voer je een team van geanimeerde poppetjes aan en neem je het op tegen het leger van de tegenstander. Je speelt door 20 levels van de singleplayer op velden die uit vakjes bestaan. Per beurt kun je jouw troepen vooruit sturen voordat de tegenstander hetzelfde doet.

SERIST - TV Show Tracker

LINITIX

€ 2,99 via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Met de app Serist houd je bij welke tv-series je wel of niet bekeken hebt. De app beschikt over zowel buitenlandse als binnenlandse series die je kunt afvinken, zodat je precies op de hoogte bent van wat je wel en niet gezien hebt. Om Serist te gebruiken dien je wel in het bezit te te zijn van een Trakt.tv-account.

Messenger

Meta Platforms, Inc.

Gratis via App Store

Facebook breidt de belfunctie verder uit naar groepsgesprekken. Hierdoor kunnen groepen met maximaal 50 leden elkaar opbellen via de chat-app van Facebook. Groepsleden kun je opbellen door op het telefoon-icoontje te tikken rechts bovenin beeld. Terwijl je belt kun je ook andere mensen aan het gesprek toevoegen.

Steve - Widget Game

Calm Sea Enterprise, S.L.

Gratis via App Store

Gamen op je iPhone is vaak bedoeld voor korte speelsessies, maar als zelfs het opstarten van een spel teveel tijd kost, kun je altijd nog Steve The Jumping Dinosaur spelen. Dit spel speel je namelijk gewoon vanuit je Notificatiecentrum. In de game is het aan jou om deze dino over cactussen te laten springen. De score wordt steeds hoger naarmate verder je komt.

Calendars 5 by Readdle

Readdle Technologies Limited

€ 35,99 via App Store

Calendars 5 is een agenda-app met toffe features, waaronder een automatische detecteerfunctie. De app begrijpt met wie van je contacten je waar en hoe laat wil afspreken. Calendars 5 werkt vlekkeloos samen met de Agenda-app van Apple, Herinneringen en Google Agenda. Calendars 5 kost normaliter 6,99 euro, maar is nu de gratis App van de Week.


Jezelf herinneren aan vervelende klusjes die nog gedaan moeten worden is geen pretje, zeker als je keer op keer een reminder moet instellen. In het begin zul je de reminders dus nog handmatig op een handig tijdstip moeten zetten, maar al snel draagt de app deze momenten zelfstandig aan.

INKHUNTER Try Tattoo Designs

InkHunter

Gratis via App Store

Twijfel je of je een tatoeage moet nemen of ben je gewoon benieuwd hoe het staat, dan kun je zelf natuurlijk een tekening op je arm zetten met pen, maar het kan makkelijker. De app Ink Hunter wordt op dit moment populair in de App Store. Hiermee kun je op een gemakkelijke manier plaatjes op je lichaam zetten.

SongShift

SongShift

Gratis via App Store

Het handmatig overzetten van afspeellijsten naar een nieuwe muziekdienst is geen pretje. Door SongShift hoef je geen logge desktopsoftware meer te installeren om al je favoriete muziek over te zetten van Spotify naar Apple Music. Je dient wel in het bezit te zijn van een Apple Music-account en moet iCloud Muziekbibliotheek geactiveerd zijn op je iOS-toestel.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu