De 9 leukste iOS-apps in de App Store week 15 – 2016

Redactie
17 april 2016, 15:55
3 min leestijd
De 9 leukste iOS-apps in de App Store week 15 – 2016

iPhoned zet iedere zondag de leukste iOS-apps voor je op een rijtje. Ideaal als je niet hebt kunnen volgen welke leuke nieuwe apps er afgelopen week zijn verschenen. Lees verder en zorg dat je weer op de hoogte bent!

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De afgelopen week heeft de App Store er weer duizenden nieuwe apps bijgekregen. Zo werkt de uitstekende mail-app Airmail nu op de iPad, kreeg Periscope een teken-functie en laat Google Agenda je voortaan doelen instellen.

Airmail - Your Mail With You

Bloop S.R.L.

Gratis via App Store

Airmail heeft zich op de iPhone en Mac al bewezen als een handige en betrouwbare mail-app, dus is het goed nieuws dat we de app nu ook op de iPad kunnen gebruiken. Het grote voordeel van Airmail op de iPad is dat je de app in Split View-multitasking kunt gebruiken. Handig als je terwijl je mailtjes checkt een video kijkt of je Twitter-tijdlijn in de gaten houdt.

Google Agenda

Google LLC

Gratis via App Store

De Google Agenda-app is van een update voorzien die doelen toevoegt, waardoor gebruikers makkelijker bepaalde taken zoals sporten en leren kunnen volbrengen. Bij het invoeren van een doel houdt Google Agenda rekening met andere afspraken die je hebt. Red je het niet om een doel te behalen, dan kun je ‘m gemakkelijk aanpassen of weer verwijderen.

Telegram Messenger

Telegram FZ-LLC

Gratis via App Store

In de nieuwe versie van Telegram zijn er een aantal bots toegevoegd die het makkelijk maken om muziek, stickers, je Foursquare-locatie en YouTube-video’s te versturen. Deze bots zijn slechts voorbeelden die Telegram zelf heeft toegevoegd, maar omdat de Bot API 2.0 volledig open is, kunnen ontwikkelaars nu ook zelf hun eigen bots voor Telegram maken.


Sorted plaatst al je herinneringen en taken in een lijstweergave op je scherm. Je taken kun je in categorieën indelen, zodat je het overzicht behoudt. Ook kun je alle taken van een tijdsaanduiding voorzien en instellen als pushbericht, waardoor je nooit te laat bent. Met veegbewegingen plan en bewerk je de taken die je hebt ingevoerd.

Periscope

Twitter, Inc.

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Periscope is één van de bekendste livestream-apps. In de nieuwste bèta krijgen gebruikers de mogelijkheid om tekeningetjes te maken op het scherm, die voor iedereen te zien zijn. De feature laat streamers standaard kiezen uit drie kleuren, maar het is ook mogelijk om zelf een kleur te selecteren uit een menu. Na een paar seconden verdwijnen de krabbels weer vanzelf.

Lees ook: de 7 beste teken-apps voor je iPad (met of zonder Apple Pencil)

Space Marshals

Pixelbite

€ 4,99 via App Store

Apple heeft de tactische actiegame Space Marshals verkozen tot App van de Week. In het spel speel je als marshal Burton, die in de ruimte op zoek gaat naar gevaarlijke voortvluchtigen. Van bovenaf kijk je neer op de spelwereld en met het paneel aan de linkerkant bestuur je Burton. Met het rechterpaneel heb je de controle over je wapens.

Evenfy

Deeds Tecnologia e Servicos Online LTDA - ME.

Gratis via App Store

Met Evenfy ben je ervan verzekerd dat iedereen hetzelfde bedrag betaalt. Handig wanneer je met een grote groep vrienden op vakantie bent of een avondje gaat stappen. Nadat je een contactlijst en een evenement hebt aangemaakt, kan iedereen zijn of haar gemaakte kosten invullen. De app laat hierna zien hoeveel je nog van anderen krijgt of wat je nog aan iemand moet betalen.

MyTrends++

Cross Forward Consulting, LLC

€ 1,99 via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Veel gebruikers van de Apple Watch vinden dat de informatie op de Gezondheid-app niet volledig is en wat onoverzichtelijk wordt weergegeven. Activity++ bewijst dat het beter kan, door onder meer een heel overzichtelijk dashboard te tonen. De applicatie helpt je bij het behalen van doelen rondom je dagelijkse bewegingen, work-out en hoe lang je bijvoorbeeld staat.

NPO

Stichting Nederlandse Publieke Omroep

Gratis via App Store

In de vernieuwde NPO-app kun je programma’s terugkijken met ondertiteling. Naast de ondertiteling is een nieuwe terugspoelknop aanwezig, waarmee je in één keer dertig seconden terugspoelt. Verder is een verbeterde scrubfunctie toegevoegd, waardoor het makkelijker wordt om naar het gewenste punt in een video te springen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu