De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 14 – 2019

Florence Peeters
7 april 2019, 15:55
3 min leestijd
De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 14 – 2019

De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 14 vind je hier.

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De App Store draait iedere week overuren om de oneindige stroom aan nieuwe apps en updates te verwerken. Hier merk je echter weinig van, omdat slechts een klein deel de moeite van het installeren waard is. Als je iPhone of iPad wel wat nieuwe apps kan gebruiken, ben je hier aan het goede adres.

1. ING Bankieren

ING heeft eindelijk notificaties voor bij- en afschrijvingen toegevoegd aan ING Bankieren. Hierdoor kun je gemakkelijker je saldo en betalingsverkeer bijhouden, zonder de app te hoeven openen. Naast notificaties als er geld van je rekening wordt afgehaald of bijgeschreven, is het ook mogelijk om een alert in te stellen wanneer het saldo van je rekening een bepaald minimum bereikt.

Bij elke notificatie bepaal je zelf het bedrag. Zo kun je aangeven dat je alleen meldingen krijgt als er meer dan 50 euro wordt afgeschreven, of meer dan 100 euro bijgeschreven. Dit werkt hetzelfde voor een minimumsaldo. Zo houd je minder snel een stukje maand aan het einde van je geld over.

ING Bankieren

ING

Gratis via App Store

2. The Elder Scrolls: Blades

The Elder Scrolls is misschien wel de bekendste rpg-serie ter wereld. De game is nu voor iOS beschikbaar, maar hanteert voorlopig nog wel een wachtlijst. Zodra je jezelf er overheen zet dat dit geen Skyrim voor iOS is, blijft er een game over die verrassend leuk is om in korte sessies te spelen.

Dat heeft voor een groot deel te maken met de schitterende graphics van Blades, die ook na een paar uur indrukwekkend blijven. De game loopt soepel en heeft mooie omgevingen met realistische belichting, en op de wat houterige animaties na zien ook personages en monsters er geloofwaardig uit.

The Elder Scrolls: Blades

Bethesda

Gratis via App Store

3. Veronica Inside

Met de overgang van Voetbal Inside naar Veronica Inside, verdween de bijbehorende van de talkshow. Het tv-programma van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp heeft zijn voetbalkantine nu echter terug in de vorm van de nieuwe Veronica Inside-app.

Hier vind je al het nodige voetbalnieuws, grappige fragmenten, wedstrijdinterviews en samenvattingen van afleveringen van Veronica Inside. De app is simpel en overzichtelijk gebouwd, met een hoofdrol voor het laatste nieuws en video.

Veronica Inside

Talpa Network B.V.

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

4. PostNL

PostNL heeft zijn handige app weer eens een update gegeven vol met verbeteringen. De functie Mijn Post is opgefrist met een nieuw uiterlijk en knoppen. Verder swipe je voortaan door de post die in het menu staat. Met Mijn Post krijg je altijd ‘s ochtends een melding als er die dag geadresseerde post onderweg is naar jou.

Erg handig is dat je voortaan foto’s van qr-codes vanuit je fotogalerij kan openen en scannen, in plaats van alleen qr-codes scannen met je camera. Een pakketje afhalen gaat nu ook gemakkelijker. Pakketjes die je volgt hebben nu een qr-code. Als de medewerker van een PostNL-locatie deze scant, ziet deze meteen alle pakketinfo. Tot slot is het nu mogelijk om een postzegelcode te maken voor alle landen in de wereld.

PostNL

PostNL Holding B.V.

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen