De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 13 – 2019

Florence Peeters
31 maart 2019, 16:02
3 min leestijd
De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 13 – 2019

De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 13 vind je hier.

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De App Store draait iedere week overuren om de oneindige stroom aan nieuwe apps en updates te verwerken. Hier merk je echter weinig van, omdat slechts een klein deel de moeite van het installeren waard is. Als je iPhone of iPad wel wat nieuwe apps kan gebruiken, ben je hier aan het goede adres.

1. Darkroom

De fijne fotobewerkingsapp Darkroom maakt het in versie 4.1 gemakkelijker om foto’s te importeren en deze te bewerken. Als je nu een foto in de Foto’s-app ziet die je wilt bewerken, kun je meteen door met bewerken in Darkroom via de deelfunctie. Op de iPad ondersteunt de app nu ‘drag and drop’, waardoor je razendsnel foto’s uit andere app kan importeren door te slepen.

Kom je foto’s tegen in bijvoorbeeld Documenten of Dropbox, dan kun je deze voortaan direct naar Darkroom kopiëren. Tot slot heeft Darkroom enkele verbeteringen doorgevoerd voor het makkelijker sorteren van bewerkte plaatjes.

Darkroom: Photo & Video Editor

Bergen Co.

Gratis via App Store

2. Opdrachten

Apples eigen Opdrachten-app heeft een rijtje nieuwe en uitgebreide shortcuts die je kunt instellen. Met de app kun je nu nog meer Siri Shortcuts maken. Zo is er ondersteuning voor de Notitie-app toegevoegd. Nu kun je taken als ‘Maak notitie aan’, ‘Voeg toe aan notitie’, ‘Zoek notities’ en ‘Toon notitie’ toevoegen aan een opdracht.

Verder geeft de taak ‘Haal reistijd op’ voortaan meer details. Dan weet je ook meteen de naam de van route, de aankomsttijd en de afstand. En als je nu op het Bibliotheek-tabblad tikt, scroll je automatisch naar het einde van je lijst met opdrachten. Zo hoef je niet steeds te scrollen om bij een shortcut te komen.

Opdrachten

Apple

Gratis via App Store

3. Rush Rally 3

De gloednieuwe racegame Rush Rally 3 is pas enkele dagen oud, en het derde deel moet gelden als de beste racesimulator voor mobiel ooit in de Rush Rally-serie. De graphics zijn bijvoorbeeld flink verbeterd, zodat modder en regenspetters je nog meer om de oren vliegen.

Rush Rally 3 geeft je 72 gloednieuwe levels waar je een raceparcours aflegt op asfalt, grind of in de sneeuw of modder. Nieuw is de carrièremodus, waarin je toewerkt naar een steeds betere auto en raceskills. Of race tegen anderen in competitievorm in de Rally Cross-modus, waarbij je in real-time multiplayer speelt. Klap op de vuurpijl is de besturing van de game, die je volledig naar eigen smaak kan aanpassen.

Rush Rally 3

Brownmonster Limited

€ 5,99 via App Store

4. iMDb Movies & TV

Als je aanbevelingen voor een nieuwe film of serie zoekt of simpelweg wil zien hoe goed of slecht een film wordt beoordeeld, is iMDb de ideale app. De Internet Movie Database-app maakt het dankzij de laatste update een stuk gemakkelijk om te navigeren tussen verschillende genres of films.

Zo zijn er nieuwe swipebewegingen toegevoegd, zodat je altijd terug kan gaan door van links naar rechts te slippen bijvoorbeeld. Of veeg naar beneden om een foto of trailer af te sluiten. Bovendien is het genre-overzicht voor tv-series flink uitgebreid.

IMDb

IMDb

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu