De iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600,- terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 13 – 2018

Wouter Nijsen
1 april 2018, 16:13
3 min leestijd
De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 13 – 2018

De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 13 (2018) vind je hier.

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De App Store draait iedere week overuren om de oneindige stroom aan nieuwe apps en updates te verwerken. Hier merk je echter weinig van, omdat slechts een klein deel ervan de moeite van het installeren waard is. Als je iPhone, iPad of iPod touch wel wat nieuwe apps kan gebruiken, ben je hier aan het goede adres.

1. Gero Lifespan

Gero Lifespan is een app die aan de hand van jouw bewegingspatroon berekent hoe oud je gaat worden. Het programma beschikt onder meer over een stappenteller, houdt bij hoelang je slaapt en hoeveel ‘activiteitsveranderingen’ je per dag doormaakt. Hiermee wordt bijvoorbeeld gekeken naar hoe vaak je per dag opstaat uit je stoel.

De app gebruikt hiervoor voornamelijk gegevens uit de Gezondheid-app. Ook Fitbit-data kan gekoppeld worden. In de Gezondheid-app heb je bijvoorbeeld de ‘Bedtijd’-functie die bijhoudt hoelang je slaapt, en je helpt om aan voor jou gezond aantal te komen. Deze persoonlijke gegevens gebruikt Gero Lifespan in combinatie met data van meer dan 100,000 proefpersonen om in te schatten wat jouw levensverwachting is. Wekelijks krijg je een rapportage waarin te zien is of je resterende levensduur is toegenomen, of juist verminderd.

→ Gero Lifespan downloaden in de App Store (gratis)

GeroSense

Gero

Gratis via App Store

2. Armello

Fan van bordspellen en zoek je de volgende stap? Armello brengt een bordspel tot leven, met een combinatie van Game of Thrones en Kolonisten van Catan. Het doel is om de koning van de troon van de tegenstander te jagen. Dat kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door roem te verzamelen of kwade krachten aan te roepen.

Om dat te bereiken doet elke speler quests, bijvoorbeeld het bereiken van een specifiek vak op het speelbord. Iedereen is op deze manier bezig met eigen doelen, maar je komt elkaar ook tegen en dan is het vechten geblazen. Een combinatie van dobbelstenen en de statistieken van je helden zorgen voor de uitslag. De game is helaas wel wat aan de trage kant.

Download Armello in de App Store (gratis)

Armello

League of Geeks

Gratis via App Store

3. Darkroom

Darkroom, een populaire en uitgebreide fotobewerker voor iOS, heeft een grote update gekregen. De belangrijkste toevoeging zijn filters die rekening houden met de diepte in een foto. Hierdoor krijg je meer controle over de voor- en achtergrond van een kiekje, en kun je zelf aanpassen hoe sterk het vervagingseffect op de achtergrond is.

Ook als je zelf filters hebt gemaakt die ‘spelen’ met diepte’, dan kun je die in Darkroom gebruiken. Verder is er integratie met Halide toegevoegd, een andere fijne foto-app voor je iPhone. Die app kreeg laatst ondersteuning voor de TrueDepth-camera van de iPhone X.

Download Darkroom in de App Store (gratis)

Darkroom: Foto- & video-editor

Bergen Co.

Gratis via App Store

4. Dumb Ways To Die 3: World Tour

Het is weer tijd om op heel veel domme manieren dood te gaan. Het gaat niet goed met Dumbville en het is aan jou om het stadje te herbouwen. Dat doe je door minigames te spelen en goede scores te halen. Het is een leuke game met een flinke variatie aan spelletjes en stapels aan dingen om vrij te spelen.

Met de lancering van de games werden twee nieuwe minigames toegevoegd, vier nieuwe personages om vrij te spelen en allerlei items om je karakter mee aan te kleden. Dumb Ways To Die 3 is gratis te spelen en via onderstaande link te downloaden.

Download Dumb Ways To Die 3: World tour in de App Store (gratis)

Dumb Ways To Die 3: World Tour

Metro Trains Melbourne Pty Ltd

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen