De 9 leukste iOS-apps in de App Store week 13 – 2016

Redactie
3 april 2016, 15:54
3 min leestijd
De 9 leukste iOS-apps in de App Store week 13 – 2016

iPhoned zet iedere zondag de leukste iOS-apps voor je op een rijtje. Ideaal als je niet hebt kunnen volgen welke leuke nieuwe apps er zijn verschenen. Lees verder en zorg dat je weer op de hoogte bent!

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De afgelopen week heeft de App Store er weer duizenden nieuwe apps bijgekregen. Zo kreeg Snapchat een grote update, lanceerde Nintendo haar eerste iOS-app en kun je in WhatsApp teksten opmaken.

Miitomo

Nintendo Co., Ltd.

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Nintendo heeft haar eerste mobiele app gelanceerd in de App Store. Miitomo is meer een soort sociaal netwerk dan een game. De app Miitomo stelt de speler (persoonlijke) vragen via zijn of haar Mii, waarna de antwoorden met andere spelers gedeeld worden, waardoor het de bedoeling is dat je elkaar beter leert kennen.

CHOMP by Christoph Niemann

Fox and Sheep GmbH

€ 4,99 via App Store

In het kinderanimatiespel CHOMP laat je jezelf meespelen in een getekende videoanimatie. Dit doe je door je gezicht in één van de meer dan 50 geinige animaties te plaatsen. De app is eigenlijk bedoeld voor kinderen van 5 jaar en jonger, maar is stiekem ook leuk voor volwassenen. De applicatie is tijdelijk gratis te downloaden.

Bobby - Track subscriptions

Yummygum

Gratis via App Store

Billy is een app die al je vaste lasten in een handig lijstje plaatst, zodat je een overzicht hebt van al je lidmaatschappen en andere kosten. Billy beschikt over een ruime database en mocht je abonnementendienst er toch niet tussen zitten, dan kun je deze alsnog toevoegen als aangepast item.

Instagram

Instagram, Inc.

Gratis via App Store

In de nieuwe versie van Instagram is het mogelijk om video’s van maximaal 60 seconden te uploaden. Ook is het weer mogelijk om een video samen te stellen. Daarnaast stelde Instagram haar gebruikers gerust door aan te geven dat er op dit moment nog niets aan de chronologische tijdlijn veranderd gaat worden.

Snapchat

Snap, Inc.

Gratis via App Store

Snapchat heeft in een update de chatfunctie onder handen genomen, waardoor je nu stickers kunt toevoegen, en daarnaast makkelijker een video- of audiogesprek start, of een video- of audiobericht achterlaat, mocht de ander niet opnemen. Ook kun je nu bestanden uit de fotobibliotheek van je toestel sturen naar je vrienden.

Remente: Self Care & Wellbeing

Remente

Gratis via App Store

Remente is een soort personal coach die een combinatie van psychologie en hersentraining gebruikt om jouw persoonlijke problemen in kaart te brengen. Door verschillende aspecten van je leven te ranken, krijgt Remente een idee van jouw persoonlijke leven, en probeert je aan te zetten om aan je knelpunten te werken.

WhatsApp Messenger

WhatsApp Inc.

Gratis via App Store

WhatsApp 2.12.17 geeft gebruikers de mogelijkheid om via leestekens hun tekst op te maken. Dikgedrukte teksten krijg je door het woord tussen *sterretjes* te zetten, cursieve teksten door een _underscore_ toe te voegen en voor het doorstrepen van teksten gebruik je een ~tilde~. Je kunt de opmaken ook met elkaar combineren.

Super Arc Light

Indie Champions Ltd

€ 2,49 via App Store

In Super Arc Light bestuur je een bolletje dat via een cirkel in het scherm ronddraait. Welke kant het bolletje draait, bepaal je zelf door de duim van het scherm te halen. Door het scherm op het juiste moment in te drukken, versla je je naderende vijanden, wat nogal lastig is aangezien het bolletje tijdens het schieten een stuk langzamer draait dan normaal.


Werk jij met een Mac, dan weet je dat afleiding overal op de loer ligt. Waarschijnlijk weet je van jezelf wel dat hoe gefocust je kunt werken, maar een app genaamd Escape maakt je gedrag inzichtelijk. En dat kan confronterend zijn. In een dag-overzicht zie je direct aan welke apps je het meeste tijd bent geweest.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu