Ontdek de iPhone 12 met Unlimited data deal en gratis 5G van KPN!

De 6 leukste iOS-apps in de App Store week 12 – 2017

Wouter Nijsen
26 maart 2017, 16:09
3 min leestijd
De 6 leukste iOS-apps in de App Store week 12 – 2017

De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten. Deze nieuwe apps, games en updates van bestaande apps mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 12 vind je hier.

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps van week 12 op een rijtje

De App Store draait iedere week overuren om de oneindige stroom aan nieuwe apps en updates te verwerken. Je merkt daar echter weinig van, omdat slechts een fractie ervan de moeite van het installeren waard is. Als je iPhone wel wat nieuwe apps kan gebruiken, dan ben je hier aan het goede adres.

Bear

Shiny Frog Ltd.

Gratis via App Store

De mooie notitie-app Bear krijgt vandaag zijn grootste update tot nu toe. Zowel Mac- als iOS-gebruikers krijgen met deze Bear-update nieuwe mogelijkheden, van Touch Bar-ondersteuning tot Siri die je notities voorleest. In de app worden al je notities georganiseerd via tags. Dit belangrijke onderdeel wordt nu uitgebreid. Het is nu mogelijk om deze tags in bulk te verwijderen of andere naam te geven. Tevens krijg je meer mogelijkheden om via tags je notities te rangschikken als een hiërarchie.

Cube Escape: The Cave

Rusty Lake

Gratis via App Store

Nederlandse spelontwikkelaar Rusty Lake keert vandaag terug met alweer het negende deel van de Cube Escape-serie. De puzzels van The Cave zitten goed in elkaar, wat het al de moeite waard maakt om te spelen. Wat de Cube Escape-serie echter zo bijzonder maakt, is de onheilspellende sfeer die continu aanwezig is. De combinatie van de muziek en de grimmige omgevingen zorgen ervoor dat je altijd op je hoede bent, zonder dat je jezelf druk hoeft te maken om schrikmomenten.

Buienradar - weer

RTL Nederland B.V.

Gratis via App Store

In de nieuwe versie van de Buienradar-app zit een Pollenradar. Op deze radar zie je in één oogopslag hoe erg het gesteld is met hooikoortsklachten in ons land. Omdat dit per regio kan verschillen, kun je op de kaart van Nederland per gebied zien wat de actuele status is. Met het schuifje onder de kaart kun je daarnaast tot wel vijf dagen vooruit kijken. Door de animatie krijg je in één oogopslag een beeld van de hooikoortssituatie voor de komende week.

Google Maps

Google LLC

Gratis via App Store

Google voegt ‘spoedig’ een nieuwe functie toe aan de iOS-app van Google Maps. Hiermee kun je live je locatie delen met vrienden en familieleden. Hierdoor wordt het heel gemakkelijk om de exacte locatie van contactpersonen in realtime te zien. Handig als je ergens afspreekt, maar ook als je wilt weten of je partner al onderweg naar huis is. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het zijmenu openen, op ‘Deel locatie’ tikken en de contactpersonen aantikken die jouw locatie mogen zien.

Musemage

Paraken Technology Co., Ltd.

€ 4,49 via App Store

Als je de standaard Camera-app op je iPhone te beperkt vindt, mag je Musemage niet overslaan. De gratis App van de Week zit tot de rand toe gevuld met filters, lenzen, effecten en speciale standen die je iPhone-camera voor iedere situatie geschikt maken. Zo heb je de keuze uit een manuele of hdr-modus. De vele filters zijn ook geschikt voor de videocamera. Deze kun je tijdens het filmen gewoon toevoegen, zodat je niet eerst een video hoeft te schieten om te weten hoe een filter eruit komt te zien.

Pokémon GO

Niantic, Inc.

Gratis via App Store

In Pokémon GO is het deze week makkelijker om water-Pokémon te vinden. Dit betekent dat je onder andere Magikarp (yes!), Squirtle, Totodile en hun evoluties vaker tegen zult komen als je buiten op jacht gaat. Ga je naar plekken waar je standaard al vaker water-Pokémon tegenkomt, dan zul je daar nu meer waterbeestjes van de tweede generatie vinden. En als je geluk hebt, zelfs een zeldzame Lapras. Ter gelegenheid van dit evenement zul je in de avatar-winkel ook een Magikarp-hoed kunnen vinden.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Video's