De 8 leukste iOS-apps in de App Store week 12 – 2016

Redactie
27 maart 2016, 15:59
3 min leestijd
De 8 leukste iOS-apps in de App Store week 12 – 2016

iPhoned zet iedere zondag de leukste iOS-apps voor je op een rijtje. Ideaal als je niet hebt kunnen volgen welke leuke nieuwe apps er zijn verschenen. Lees verder en zorg dat je weer op de hoogte bent!

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De afgelopen week heeft de App Store er weer duizenden nieuwe apps bijgekregen. Zo verscheen de vernieuwde Blendle-app, kreeg Swarm een handige update en ging de Datumprikker-app op de schop.

Blendle

Blendle

Gratis via App Store

Blendle timmert aardig aan de weg in binnen- en buitenland, maar een goede iOS-app ontbrak nog. De krant- en tijdschriften-app onderscheidt zich met een fris design en een soepele interface. Vanuit de app log je in met je Facebook- of Blendle-account of maak je een nieuw account aan. Vervolgens kun je on-demand artikelen lezen van je favoriete kranten en tijdschriften.

Datumprikker

Plan to Meet B.V.

Gratis via App Store

Datumprikker is al een tijdje uit op iOS, maar het design was nogal verouderd. De update geeft het menu een fris en overzichtelijk design, waardoor je afspraak binnen enkele minuten gepland is. Ook handig is dat de Datumprikker-app samenwerkt met je agenda, zodat ook andere afspraken zichtbaar zijn in de app.

YouTube

Google LLC

Gratis via App Store

YouTube is voorzien van een update die enkele handige features toevoegt aan de iPad-app. Door de Split View-ondersteuning kun je naast de YouTube-app een andere applicatie op het scherm tonen. Ook is Slide Over aanwezig, waarmee je een app langs de zijkant van het beeld in- en uit kunt vegen, zonder dat je hiervoor YouTube hoeft te verlaten.

Motorsport Manager Mobile

Christian West

€ 6,99 via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

In Motorsport Manager ben jij de manager van een beginnend F1-raceteam dat je naar de top moet brengen. Tijdens de race beslis je wanneer de coureurs een pitstop moeten maken, welke banden er op de auto geplaatst moeten worden en of ze moeten pushen op de baan of juist de banden sparen. De vloeiende besturing en mooie animaties maken het spel een echte must have.

Mealime Meal Plans & Recipes

Mealime Meal Plans Inc

Gratis via App Store

De app Mealime helpt je op een gemakkelijke manier gezonder te eten, door simpele maar gezonde gerechten voor te schotelen. Bij het opstarten geef je je eetvoorkeuren aan, waarna de app een gerecht selecteert inclusief boodschappenlijstje, zodat je ook snel klaar bent in de supermarkt. Ideaal voor als je weinig tijd hebt, maar wel op je gezondheid wil letten.

WhatsApp Messenger

WhatsApp Inc.

Gratis via App Store

De belangrijkste nieuwe feature in de WhatsApp-update is dat je sneller op berichten kunt reageren. Wanneer je in de app een bericht ontvangt, kun je de melding omlaag vegen om direct een reactie te typen. Hierdoor hoef je niet meer het betreffende gesprek te openen, wat op een vergelijkbare manier werkt als de interactieve notificaties van iOS.

Foursquare Swarm: Check-in App

Foursquare Labs, Inc.

Gratis via App Store

Door een update wordt Swarm meer een lifelogger. Het is voortaan mogelijk om je gedrag met de app bij te houden. Zo kun je zien waar je vaak bent geweest en wat je vrienden hebben gedaan. In een nieuw profieltabblad kun je de informatie zien, waarbij bijvoorbeeld wordt getoond waar jij en je vrienden de meeste tijd doorbrengen.

Discogs

Zink Media LLC

Gratis via App Store

Discogs is de digitale vinylversie van marktplaats, waar je van zowel particulieren als rechtstreeks bij labels platen kunt aanschaffen. Op Discogs maak je een eigen muziekcollectie aan, kun je een wishlist maken, beoordelingen delen met de community en natuurlijk muziekstukken kopen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu