Runners deal! De iPhone 15 nu met korting oplopend tot €486!

De 8 leukste iOS-apps in de App Store week 11 – 2015

Wouter Nijsen
15 maart 2015, 16:02
3 min leestijd
De 8 leukste iOS-apps in de App Store week 11 – 2015

iPhoned zet iedere zondag de leukste iOS-apps voor je op een rijtje. Ideaal als je niet hebt kunnen volgen welke leuke nieuwe apps er zijn verschenen. Lees verder en zorg dat je weer op de hoogte bent!

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De afgelopen week zijn er weer duizenden nieuwe apps in de App Store verschenen. De volgende 8 applicaties zijn nieuw (of in ieder geval geüpdatet) en wat ons betreft zeker de moeite waard.

Google Agenda: houd overzicht

Google

Gratis via App Store

De Google Agenda-app is voorzien van het Material Design, de huisstijl van Android 5.0 (Lollipop), met gekleurde blokken en duidelijke actieknoppen. De app werkt uitstekend met Google-diensten zoals Gmail samen, maar kan eveneens gelinkt worden aan kalendertypes als iCloud en Exchange. Wel is een Google-account nodig om in te loggen in de app.


Booking Now is de tweede app van Booking.com en meer gericht op waar je bent. Daar ligt dan ook de kracht van Booking Now: de app toont meteen waar het dichtstbijzijnde hotel, hostel of bed & breakfast is waar je kunt overnachten, die aan jouw wensen voldoen. Compleet met routebeschrijving, zodat je er makkelijk komt. Door onderin op de blauwe pijltjes te tikken, schakel je gemakkelijk tussen de beschikbare locaties.

HERE WeGo Kaarten & Navigatie

HERE Apps LLC

Gratis via App Store

Nokia HERE werd ruim een jaar geleden al uitgebracht voor iOS, maar afgelopen week verscheen er een geheel nieuwe versie. De navigatie-app heeft verkeersinformatie in 40 landen die steeds realtime wordt bijgewerkt. Daarnaast is het mogelijk om met de app navigatie uit te stippelen voor de auto, een wandelroute te kiezen of je reis met het openbaar vervoer te plannen. Ook handig zijn de offline kaarten, zodat je kunt navigeren zonder een internetverbinding.


SongArc is een nieuw muziek- en ritmespel voor iOS. In SongArc moet je zorgen dat je gedurende liedjes op de juiste plek op het scherm tikt om zo ‘mee te spelen’ met de muziek en zang. Dat gebeurt op een Guitar Hero-achtige manier. Dat wil zeggen dat er noten naar beneden komen, die jij vervolgens moet raken op de juiste plek op een boog, door correct te timen op de maat van de beat. SongArc is overigens gratis, dus je moet het spelletje zeker eens proberen.

ING Bankieren

ING

Gratis via App Store

Klanten van de ING die in het bezit zijn van een iOS-toestel met Touch ID kunnen vanaf nu met hun vingerafdruk inloggen. De mogelijkheid om op deze manier ook te betalen, wordt later toegevoegd. De ING Touch ID-ondersteuning is alleen beschikbaar voor gebruikers van een iPhone 5S of nieuwer en is vooralsnog dus wat beperkt. Daar moet aankomende zomer verandering in komen, als ING Bankieren van een nieuwe update wordt voorzien.

PostNL

PostNL Holding B.V.

Gratis via App Store

De handige MijnPakket-app van PostNL is deze week van een update voorzien die een nieuw design doorvoert. Hierdoor ziet de app er een stuk fraaier en strakker uit dan voorheen. Dit komt door de mooie oranje balk bovenin en het gebruik van de kleur wit. Uiteraard kun je MijnPakket nog steeds raadplegen voor bezorginformatie van je pakket. Ook handig is het overzicht onderin, waar alle ontvangen en verzonden pakketjes staan.

Wunderlist: Taken & lijsten

6 Wunderkinder

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

De handige taken-app Wunderlist voor iPhone en Mac heeft enkele nieuwe functies gekregen, die de applicatie nog beter en gebruiksvriendelijker maken. Meteen opvallend aan Wunderlist is het nieuwe design. De app heeft een fris likje verf gekregen en oogt daardoor nog strakker en beter dan voorheen. Ook is het nu mogelijk om mappen van je lijsten te maken, zodat je beter het overzicht bewaart. Tot slot is er een nieuwe functie genaamd Quick Add, waarmee je snel lijsten of todo’s toevoegt.

Angry Birds POP!

Rovio Entertainment Oyj

Gratis via App Store

De bekende boze vogels zijn terug in Angry Birds Stella Pop. In dit spel is het de bedoeling dat je gekleurde bolletjes afvuurt. Schiet je ze op bubbels van dezelfde kleur, dan verdwijnen ze. Op die manier moet je zorgen dat de bollen onder de varkentjes in het level verdwijnen, zodat ze naar beneden vallen. Op een plattegrond van tientallen levels doorloop je de game, waarbij je per level drie sterren en zoveel mogelijk punten kan proberen te halen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu