De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 11 – 2019

Florence Peeters
17 maart 2019, 16:01
2 min leestijd
De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 11 – 2019

De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 11 vind je hier.

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De App Store draait iedere week overuren om de oneindige stroom aan nieuwe apps en updates te verwerken. Hier merk je echter weinig van, omdat slechts een klein deel de moeite van het installeren waard is. Als je iPhone of iPad wel wat nieuwe apps kan gebruiken, ben je hier aan het goede adres.

1. WhatsApp

Versie 2.19.31 van WhatsApp voor iOS is nu beschikbaar. De update voegt een kleine maar welkome verbetering toe, die van pas komt als je een nieuw persoon aan de app wil toevoegen. Zodra je een telefoonnummer invoert, controleert de app automatisch of het nummer bij een WhatsApp-account hoort.

Zo weet je zeker dat je iemand toevoegt die ook daadwerkelijk WhatsApp heeft. Dat werkt heel gemakkelijk. Druk simpelweg op ‘Nieuw chat’ en daarna op ‘Nieuw contact’ om de controle uit te voeren.

WhatsApp Messenger

WhatsApp Inc.

Gratis via App Store

2. Twitter

Twitter maakt foto en video nog belangrijker in zijn app met de meest recente update. Deze rolt nu geleidelijk uit naar alle gebruikers. De meest in het oog springende feature is een camera die je snel kunt openen door te swipen. De foto of video die je vervolgens maakt, kun je zo razendsnel op het sociale medium plaatsen.

Voordat je een foto vanuit de camera-functie plaatst kun je er nog een locatie, tekst en hashtags aan toevoegen. Net zoals bij een normale tweet, heb je maximaal 280 tekens om te vullen als bijschrift. Verder verschijnen alle foto’s voortaan een stuk groter in je tijdlijn.

Twitter

Twitter, Inc.

Gratis via App Store

3. Spectre

De onlangs verschenen camera-app Spectre, van de makers van het even fijne Halide, heeft zijn eerste grote update binnen. De app maakt prachtige foto’s met lange sluitertijd, waardoor je gave lichteffecten krijgt. De update pakt vooral voordelig uit voor oudere iPhones. Zo voegt deze ondersteuning voor stabilisatie toe voor de iPhone 7, iPhone 6S en SE.

Ook kun je profiteren van betere beeldstabilisatie bij de Light Trails modus, zodat je in het donker nog mooiere foto’s kan maken van bijvoorbeeld een drukke snelweg. Verder schiet je voortaan in hogere resolutie als je de Live Foto-modus hebt geactiveerd.

Spectre Camera

Lux Optics Incorporated

€ 4,99 via App Store

4. Gboard

Het veelzijdige Google-toetsenbord Gboard voor iOS heeft nu een vertaalfunctie. De Google Translate-dienst zit nu ingebouwd in het toetsenbord. Hierdoor kun je tekst die je wilt vertalen simpelweg eerst in het Nederlands typen. Als je op vertalen drukt, verschijnt de vertaalde tekst meteen in het tekstveld om snel te versturen.

Een vraag of reservering indienen bij een vakantieadres of communiceren met internationale vrienden, buitenlandse reisgenoten of overzeese familie wordt hierdoor een stuk gemakkelijker en sneller. De Translate-functie ondersteunt meer dan 100 talen.

Gboard: het Google-toetsenbord

Google LLC

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen